הסרת שיער בידיים IPL או לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בידיים IPL או לייזר
    שרית
    03/11/2009

שלום,
    אני מורידה שיערות בידיים בעזרת שעווה כבר מס' שנים, והשיער שצבעו המקורי היה שטני, הכהה עם השנים, וכרגע מעוניינת להסירו בעזרת לייזר, לאחר בדיקה בכמה מכונים קשה לי להחליט מה כדאי, IPL או לייזר, אני מצפה לדילול משמעותי בכמות השיער ובעובי.

נאמר לי כי יש מכשיר IPL חדש בעל עוצמה גבוהה, שכן יכול לקלוט את סוג השיער שלי לעומת הלייזר, ובמכונים נאמר לי ההיפך.

אשמח לחוות דעת, כמה שניתן,

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכשור

א
    05/11/2009

שרית היי,
    לגבי מכשיר בתור אחת עם וותק בתחום של 7 שנים מומלץ מכונה בטכנולוגיית SHR מכונה ללא כאבים נעימה ותוצאות מובטחות מהטיפול הראשון לפרטים 050-9980972 מקווה שעזרתי בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק על עצמי לספר ידעתי

אני
    08/11/2009

היי,

אני כבר אחרי 5 טיפולים בלייזר ואני מאד מרוצה. השיער עדיין גדל, אבל פלומתי יותר ויש קרחות. אני עושה בידיים אבל גם בבית שחי ובבית שחי יש כרגע תוצאות יותר טובות. אני עושה בכללית אסתטיקה ויש שם גם אופציה לIPL וגם לליזר רגיל. למרות שהבנתי שהIPL פחות כואב ובעל פחות קרינה, כמה חברות אמרו לי שהוא טיפל'ה פחות אפקטיבי, לפחות לשטחי שיער גדולים. הלייזר הוא עדיין קצת יותר מאסיבי בעניין ולכן יש תוצאות יותר טובות. אם סף הכאב שלך טוב (ואם לא יש משחה מלאחשת שאפשר לשים לפני) אני מאד ממליצה על הלייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיים

ד''ר מיכאל שוחט
    08/11/2009

באזור הידיים מומלץ טיפול בלייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו