המלצות או הזהרות לגבי מכונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות או הזהרות לגבי מכונים
    יפה
    09/11/2009

שלום, שמי יפה ( 28).
    אני מתעניינת בהסרת שיער, דיברתי עם מס מכונים והפער בהצעות מחיר גדול מאוד-אלפי שקלים.
    איך אדע על אמינות המכון- שהוא לא עומד בפני פשיטת רגל, שהם לא ימרחו אותי, וכן מה הרווח המינימלי שצריך בין טיפול לטיפול -בטיפולים המתקדמים?
    האם יש למשהוא מידע משמעותי לגבי המקומות הנל?-"קליניקה לייזר", אמריקו לייזר" "ניטורופיל","מכון care"
    או לחילופין הצעה על מכון אמין ולא מאוד יקר"?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הסרת שיער

א
    10/11/2009

יפה שלום רב, אני עוסקת בהסרת שיער זמן רב ונפגשתי עם המון לקוחות מרוצות ולא מרוצות מכל מיני מקומות . לגבי פשיטות רגל אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא גם פרופורציה וגם אמריקן לייזר בזמנו פשטו רגל ומישהוא אחר קנה אותם. בכל אופן לגבי בחירת מקום לדעתי ככל שזה מקום בתי וחמים וכמובן ע"י המלצות שווה ללכת אני לא הייתי ממליצה על כל השמות שהזכרת כי שם זה כמו בית חרושת ואין את ההבנה והייחס מאשר קוסמטיקאית שרוצה לשמור או לבנות את השם שלה.
    כמובן לגבי מכונות צריך במכון גם מכונה טובה וגם ידיים טובות שעובדות עליה אם אחת מהן לא קיימות לא שווה הטיפול, זה רק נראה קל לעבור עם המכונה אך זה לא בדיוק ככה צריך לדעת לקרוא את העור וכו' לא פשוט. בכל אופן המכונה שאני ממליצה עליה בחום היא ה-SHR היא מדהימה ויש לה תוצאות מהטיפול הראשון ההיתרון שלה שהיא לא כואבת, מתאימה לכל צבע עור,בקיץ חורף כל עונות השנה
    אם את רוצה פרטים נוספים אני ישמח לענות לך 050-9980972 רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

שרון
    10/11/2009

רשת מרפאות "פרופורציה" מעולם לא פשטה את הרגל או התקרבה למצב שכזה. הרשת היא ביןהבודדות ששמרו על יציבות ומובילות בתחום הרפואה האסתטית לאורך כל תקופת פעילותה, עשרים ואחת שנים.

מחלקת הסרת שיער בלייזר ברשת היא בין הוותיקות ביותר בארץ ובמסגרתה פועלים הרופאים והרופאות המיומנים ביותר. כמו כן חשוב לציין שהסרת שיער בטכנולוגיית הלייזר היא הטובה והיעילה ביותר.

המשך שבוע מצויין,
    צוות פרופורציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל מי שיש לו אינטרס אישי להרוויח!

אלמונית
    10/11/2009

לכל מי שיש לו אינטרס להרוויח, יגיד שאצלו הכי כדאי! כדאי ללכת למקום עם המלצות של מישהו קרוב שעובר או עבר איזשהו טיפול להסרת שיער! מומלץ אפילו מישהו שסיים או שלא הגיע לטיפול נוסף כבר חצי שנה! לא יכול להיות שאין מישהו שמכירים שעבר או עובר טיפול, מי לא עושה יותר נכון? היום כבר כולם מסירים שיער בלייזר זו איכות חיים!!! מניסיון אישי להתרחק מהמכשיר aria shr

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתרחקי מד"ר סנטר!!

אישה
    10/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להילחם זאת לא המטרה

א
    10/11/2009

אני מכירה את המכשיר יפה מאוד דרך אגב אני לא עצמאית שיש לי אינטרס אישי אז בבקשה להירגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נפגעת,חס ושלום!

אלמונית
    10/11/2009

את אומרת שאת מכירה את המכשיר יפה,כמה זמן את מכירה אותו? ראית מישהו שסיים טיפול?או שלא חזרה צמיחה מחודשת אחרי חצי שנה? אם את לא עצמעית ובעלת המכשיר אז הרווחת! התלונות לא יפלו עלייך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    10/11/2009

המלצתי לפנות לכללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו