המלצה לגבי מכשיר להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לגבי מכשיר להסרת שיער
    רינת
    15/11/2009

אני בת 24, בעלת עור כהה וכן שערות כהות. לפני כשלוש שנים עשיתי 12 טיפולים בכל הגוף (חוץ מהפנים) בטכנולוגיית אינפרא אדום (אינני זוכרת את שם המכשיר).
    כרגע צומחות לי שיערות באיזור הרגליים, בית שחי, ידיים וכו'. השערות צומחות אומנם לא בכמות שהיה לי אבל ברצוני לעשות "טיפולי חיזוק" לכל הגוף.
    אודה לכן אם תמליצו לי איזה טכנולוגיה עדיפה כיום (shr , DERMO FLASH ,IPL וכו' )
    ובפרט אם יש בידכן מידע על קוסמטיקאית מוסמכת באזור המרכז שניתן לעשות אצלה את הטיפולים.

* דרך אגב, שמעתי על כללית מושלם שדרכם ניתן לעשות את הטיפולים אך אינני מבוטחת של הכללית...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי .

יערית ביוטי
    16/11/2009

הי , כתבתי בטעות במקום אחר..
    בטכנולוגיית הSHR ניתן לעשות לבעלי עור כהה ושזוף.
    שמי יערית ואני בעלת מכון לאסטטיקה ויופי בחדרה, אני עובדת עם מכשיר SHR להסרת שיער.
    את מוזמנת ליצור איתי קשר ולקבל פרטים 052-5935500 יערית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יערית

רינת
    16/11/2009

הייתי שמחה להגיע אליך אבל אזור חדרה ממש רחוק לי...
    תודה בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכייף

יערית ביוטי
    16/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני התחלתי בSHR

ענת
    17/11/2009

לפני חודשיים וזה נראה טוב. זה מתאים לעור כהה (בניגוד לשאר המכשירים שהאידיאל בשבילם זה עור בהיר ושיער כהה). זה גם לא ממש כואב כי זה מבוסס על חימום ולא צריבה כמו בלייזר נגיד. אני עושה בכללית אסתטיקה ונכון יש לי הנחה מהמושלם אבל אני חושבת שאם תדברי איתם יש סיכוי שייתנו לך הנחה בכל מקרה. עכשיו בחורף זו התקופה לעשות את זה!
    תתקשרי *2829
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוריה

מרב
    17/11/2009

תוכלי לומר באיזה איזו בגוף את עושה וכמה זה עולה?
    הבנתי שהשיטה חדשה ועולה הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו