מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר הסרת שיער SHRרונה19/11/2009
לכל הקוסמטקאיות, ולכל המכונים לפני רכישת SHR תתקשרו לקוסמטיקאיות שעובדות עם
המכשיר ותשאלו! - חבל על הכסף!!! לא עובד!
תתקשרו לוותיקות - כולם באותו ביצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את עובדת עם SHR??
יערית ביוטי19/11/2009על סמך מה את אומרת זאת ? את בעלת המכשיר הנ"ל?.
אני עובדת איתו והתוצאות מדהימות.
רק לידיעה גם בכללית ובנטורפיל עובדים עם טכנולוגיית הSHR
יערית ביוטי 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא ...shr
רונה22/11/2009חמודה, נטורפיל וכללית עובדים עם הסופרנו shr ולא עם ה spa
אם את לא יודעת את ההבדלים אז אל תקפצי!
את כנראה בהתחלה, כשתמשיכי אז נראה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה עם SHR
ענת22/11/2009בכללית אסתטיקה, למה? יש בעיה עם זה??? עשיתי הרבה בירורים לפני שבחרתי איפה לעשות ובאיזו שיטה, אז אם יש איזשהי בעיה עם זה לדעת אחת מכן או שתיכן בבקשה תסבירו למה, כי בינתיים זה נראה בסדר (עשיתי 3 פעמים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסופרנו בסדר
רונה24/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל בין SHR לסופרנו
א25/11/2009הרי זה ברור שאת לא מכירה את הSHR לפי תגובות האגרסיביות והפחדים שאנשים ישמעו , מכונה מעולה אני עובדת איתה הרבה זמן לגבי הסופרנו הם בדיוק אותו הדבר ההבדל היחיד זה החלפת הידית שבסופרנו אין צורך בהחלפה
ואם את זה לא ידעת אז עדיף שלא תעני פה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא עובד
דנה29/11/2009אני עשיתי 10! טיפולים בשיטת SHR (אני חושבת SPA) וזה ממש ממש לא עובד. בטיפולים הראשונים נראה שישנן תוצאות אך לקראת הסוף יש רגרסיה ובסוף כל עשרת הטיפולים נותרתי עם כל השיערות כולל בית שחי ומפשעות. אפילו המכשיר העלוב ביותר מצליח להסיר שיער מבית השחי והמפשעות.. בקיצור, חבל על הכסף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כנראה מושתלת כאן באתר!!!
שרית05/12/2009אני עשיתי בדק שוק על ה-S.H.R מס' חודשים... ובדקתי אצל עשרות קוסמטיקאיות ומכונים ורופאים אשר עובדים עם ה-S.H.R. בדקתי בעשרות חברות של מכשירים לההסרת שיער...ולאחר שקיבלתי המלצות חמות מאוד הן על המכשיר והן על התוצאות המצויינות!!!
החלטתי לרכוש את הספא!!!
אני עובדת איתו כ- שנתיים וחצי ומאוד מאוד מרוצה!!!
יש לי המון לקוחות מרוצות!!!
אני לא מבינה מדוע את מדברת כך?????
אני קוסמטיקאית המון שנים עם ניסיון רב ועובדת בתל אביב,
אהה...כניראה שאין באפשרותך לרכוש את המכשיר שעולה המון המון כסף...
לכן את יוצאת בהצהרות שליליות!!!
חבל
קנאית זה מה שאת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה...את עושה בושות למיקצוע...
שרית06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)