מתעניין בהסרת שיער ipl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניין בהסרת שיער ipl
    יואב
    24/11/2009

שלום לכולם, אני מעוניין לעשת הסרת שיער בגב, ברגליים ובידיים, בדקתי כל מיני שיטות שקיימות היום להסרת שיער והחלטתי ללכת על הסרת שיער באור, מה שנקרא ipl, הבנתי שהמכשיר הכי טוב כרגע בישראל שפועל בטכנולוגיה זו הוא הדרמו פלאש, עכשיו אני מחפש מכון קוסמטיקה או מכון הסרת שיער באיזה השרון, עם עדיפות לנתניה בשביל לבצע בו את הסרת השיער, תודה מראש לממליצים :)

בנוסף, אם יש למישהו הסגות בנוגע לטכנולוגיה שבה בחרתי או למכשיר, אשמח לשמוע על כך, המלצות מפורטות ומנומקות שיסבירו לי למה ipl לא מומלץ ואיזו שיטה מומלצת יותר יתקבלו בברכה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניין בהסרת שיער ipl

הוספת תגובה

• ממליץ על מכשיר אופטימה

שלום
    24/11/2009

אני עושה טיפול הסרת שיער בגב אני בטיפול ה-5 והמצב שלי מצוין אני ממליץ מאד לא כואב ומאד מהיר מהלך הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי קוסמטקאית להמליץ

שלום
    24/11/2009

אני ממליץ על הקוסמטיקאית מירי שלי שיש לה סניף במודיעין וברמת גן במיגדלי התאומים על הכביש המקום מפואר נוח ומאד אמין והמחירים נוחים הטלפון 08-9708870

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יואב שלום!

יערית ביוטי
    25/11/2009

יואב אתה מוזמן ליצור קשר ולקבל הסבר ויעוץ ללא כל התחייבות.

מכון לאסטטיקה ויופי
    יערית 052-5935500

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו