כוויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות
    דנה
    12/12/2009

שלום,
    לאחרונה עברתי טיפול הסרת שיער בידיים במכשיר IPL חדש בשוק. בעקבות הטיפול יש לי הרבה כוויות שחלקן החלו להתקלף ונגלה עור בהיר יותר. ברצוני לדעת האם כוויות בדרגה כזו נורמליות ושכיחות לטיפול IPL או שמא הן נגרמו מרשלנותה או חוסר מקצועיותה של המטפלת? אציין כי עניין השיזוף אינו רלוונטי כיוון שהשיזוף בידיי היה מינימלי ביותר וגם בפרסומים נטען כי ניתן לעבוד עם מכשיר זה בכל עונות השנה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויות

הוספת תגובה

• לדנה

13/12/2009

שלום דנה
    אין כל דרך לענות על שאלותייך,באופן כללי ניתן לומר שלרוב, אם קרה והופיעו כוויות,הן חולפות ללא סימנים. העור המעט בהיר יותר הינו עור חדש שלא "ראה" שמש כלל.
    בררי מה מידת הניסיוןשיש להם עם המכשיר ומה ניתן לעשות בהמשך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

דנה
    14/12/2009

אחרי כמה זמן להערכתך הסימנים אמורים לחלוף? והאם כדאי לי לשזף את הידיים או דווקא אסור להחשף? יש לי ממש ריבועים לבנים..
    תודרה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

16/12/2009

שלום דנה,
    קשה לענות מבלי לאבחן.הכי נכון הוא לגשת ולהבדק,כדילפעול נכון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו