שעיר ומתבייש בזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעיר ומתבייש בזה
    מני
    20/12/2009

שלום אני בן 14 וחצי, יש לי שיערות בגוף יותר ממה שיש לכל החברים שלי. אני ממש מתבייש ללכת עם בגדים קצרים.
    ואני לא רוצה לעשות הסרת שיער לגמרי. אני רוצה להוריד חצי מהכמות. יעני שישאר שיער בכל הגוף אבל במיעוט.
    האם יש דבר כזה להוריד חלק מהשיער באותו מקום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעיר ומתבייש בזה

הוספת תגובה

• המשךך

מני
    20/12/2009

ואם כן באיזה גיל אפשר לעשות את זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למני

21/12/2009

שלום מני, אתה נמצא בשלב שהגוף שלך משתנה ומתחיל את ההתבגרות המינית שלו.גם ריגשית צריך להבין את השינויים הללו.אני מציאה לך לדבר עם מבוגר שקרוב אליך,ולשתף במה שאתה חווה.
    לעניין ה"דילול",אתה מאד צעיר,ולא כדאי בשלב זה להתערב בלייזר/אור הבזקי.זה יכול להיות מתאים כשתסיים את ההתבגרות המינית,שזה בערך תחילת שנות ה20 שלך.
    יש מקרים חריגים שניתן לשקול לגופם.
    תהיה בטוח רק,שאין לך כלל במה להתבייש,זה תהליך טבעי וחשוב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד ד"ר

מני
    21/12/2009

אוקיי אני ממש מודה לך על עצתך אבל אני ממש ממש שעיר וזה לא שעיר כמו שאת חושבת. זה ממש שעיר אני יותר שעיר מאבא שלי.. =/
    וזה ממש מביך אותי ואני אומר לו שזה מפריע לי ודברים כאלה והוא אומר שאני גבר וככה גבר צריך להיראות. הוא מודה ואומר נכון זה קצת יותר מהרגיל אבל אין מה לעשות .. והתקופה שהוא היה ילד זה לא כמו היום, בגיל 12 צחקו עלי בכיתה וממש ירד לי הביטחון ואני עדיין עם התואר של "השעיר" ועוד מעט קיץ ואני רוצה "להיפטר" מהשיערות כמה שיותר מהר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון: לכבוד דוקטור גלי *****

מני
    21/12/2009

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו