הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    מיכל
    25/12/2009

שלום, שמי מיכל ואני בת 26 , יש לי שיעור יתר בפנים ואני מטופלת זה 3 שנים אצל קוסמטיקאית באינפרא אדום, למרות שעבר הרבה זמן והרבה טיפולים השפם עדיין ממשיך לצמוח ואחרי שבועיים אני צריכה לחזור שוב למרות שברוב האזורים בפנים השיער כן הוסר או נהייה בהיר , אני מבקשת את עזרתכם כי הנושא מאוד מתסכל אותי , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• שיער פנים

ד''ר מיכאל שוחט
    27/12/2009

מומלף לבצע אפילציה ובנוסף למרוח מקומית קרם וניקה פעמיים ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון אפשרי

כללית אסתטיקה
    29/12/2009

מיכל שלום,
    אופציית האפילציה היא אכן אופצייה טובה מאד במקרה שלך. טיפול זה הינו נקודתי ולכן בעל אחוזי הצלחה גבוהים באזורי הפנים כמו: פאות, שפם, סנטר וגבות. פולס חשמלי לשורש צורב והורס את השערה ובכך נמנעת צמיחה חוזרת. כיון שכבר ביזבזת זמן וכסף רב על האינפרא אדום, כדאי לך לבדוק הסרת שיער במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת. ייתכן ותוכלי לקבל הנחה. מה שגם שבמרבית המכונים הללו, הפרוצדורה מתבצעת ע"י רופא ולא ע"י קוסמטיקאית.

מקווים שעזרנו.
    את מוזמנת לפנות אלינו לגבי כל שאלה או בקשה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו