שלום רציתי לברר בקשר להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רציתי לברר בקשר להסרת שיער
    דניאל
    06/01/2010

אני בעל צבע עור די בהיר , אני רוצה לעשות הסרת שיער בגב וכתפיים כי לצערי אני יחסית שעיר באזורים אלה. השאלה אם אני מתאים לטיפול כי השיער יחסית חלש ,ואני לא יודע אם זה נקרא פלומתי .עכשיו בכתפיים למעלה מדובר על שערות מאוד קטנות יחסית, וגם בחלק מהגב השיערות קטנות. ובכל זאת אני רוצה גב וכתפיים חלקים לא יודע אם אני מתאים. אני בן 19 ואגב אני סובל מהשמנת יתר האם זה יכול להיות איכשהו קשור לזה השיעור משהו הורמונלי אולי? יש דבר כזה?
    בתודה מראש דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דניאל

11/01/2010

שלום דניאל
    לפי תאורך, השיער עדין ומועט,אתה צעיר,ועדיין לא יצא השיעור האמיתי באזור,לכן לא מומלץ לגעת שם,בשלב זה.
    כמו כן, אף טיפול IPL או לייזר, לא יגרמו לתוצאה של חלק לגמרי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה יש לי עוד שאלה

דניאל
    21/01/2010

השאלה שלי היא מה לעשות לחכות שאני אגדל עוד קצת? והבנתי שזה אף פעם לא נעלם לגמרי אבל כאילו אם אני אעשה הסרת שיער הרוב הגדול יעלם וישארו בערך שערות קטנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו