אמריקן לייזר או פרופורציה..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמריקן לייזר או פרופורציה..?
    נטע
    13/01/2010

שלום
    אני מעוניינית לעשות הסרת שיער בלייזר כל הגוף.. השאלה שלי היא איפה יותר כדאי לעשות..פרופרציה או אמריקן לייזר?
    אני יודעת שבפרופורציה יש להם שלושה מכשירים שהם משתמשים והם:לייטצ'ר,אקסנדין וקואנטה לעומת זאת באמריקן לייזר משתמשים בפורקס 100 שהבנתי שזה לא אינפרא אדום אלא כמו לייזר.
    כמו כן באמריקן לייזר אמרו לי שזה טיפולים ללא הגבלה ובפרופורציה אמרו לי שזה 12 טיפולים.
    הייתי בשני המכונים וקיבלתי הצעות מחיר..כל אחת הציעה לי 10 אלף פחות או יותר..בפרופורציה משום מה הציעו לי אותו מחיר כמעט כל באמריקן לייזר וזה עוד כביכול אחרי הנחה של משהו כמו 60 % מביטוח של קופת חולים
    יש לי עוד שאלה..האם אפשרי שאחרי 10 טיפולים נגיד השיער לא יחזור יותר..? אני בת 22..ואמרו לי שיכול להיות שיחזור לי הכל בעוד כמה שנים או אחרי לידה..האם זה נכון.? בפרופורציה הבחורה אמרה לי שאחרי שאני מסיימת את כל הטיפולים השיער לא חוזר יותר והבחורה מאמריקן לייזר אמרה שהכל אפשרי..

תודה רבה מראש
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אותו סיפור כמוך נטע!

אור
    12/10/2010

אומנם אני בת 18 אבל גם אני הלכתי לפשגישת ייעוף באמריקן ופרופורציה ולכל אחת הייתה תשובה שונה לגבי צמיחה חוזרת של השיער!
    אני באותה התלבטות אבל לפי דעתי עדיף ללכת על בטוח- כלומר על אמירקן, טיפולים ללא הגבלה בקיצור יש לך אימא ואבא בסיפור הזה, חברה ידוע ונפוצה בעולם וגם אני יכולה לומר לך שבנות דודות שלי כבר לי 7 שנים עשו טיפול באמירקן והן מרוצות! אני לא אשקר ואומר שהשיער לא חוזר הן אחרי הריונות והשיער חוזר אבל נקודתי כאילו 1 למליון אבל עדיין כשגודל הן הולכות לטיפול באמריקן ללא תשלום והן מרוצות לעמת זאת בפרופורציה אז תשלמי גם בשביל טיפול נקודתי 100 ש"ח ולדעתי זה לא משתלם! תוספי עוד "כמה שקלים" ותדעי שעוד כמה שנים יהיה לך לאן לפנות במידה וקורה משו!

שיהיה לך בהצלחה מותק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חכם כבעל ניסיון

ליהיא
    12/10/2010

הי, לשמחתי הרבה אני כבר סיימתי את כל הטיפולים של הסרת שיער בלייזר, בפרופורציה. עשיתי ברגליים, אני ממש מרוצה מהתוצאה. קודם כל חשוב לי להגיד שיש שם צוות של רופאות שעושות עבודה סופר מקצועית, וקיבלתי מהם יחס ושירות הרבה מעבר למה שציפיתי. שנית, 12 טיפולים זה די והותר, (לפחות עבורי). אומנם ישראלים אוהבים סוג של עסקאות "הכל כלול".. אבל בפועל זה מספיק לחלוטין. ומה שחשוב זה האיכות ולא הכמות. בואי נגיד שאם 12 טיפולים לא יעשו את העבודה, גם 20 טיפולים כנראה שלא יעזרו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו