שיער בגבות - לייזר או אפליציה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בגבות - לייזר או אפליציה?
    אלי
    18/01/2010

טוב לאחר מחקר ארוך ושאלות עדיין אין בידיי התשובה לכן אני פונה לכל חבריי הפורום כולל הרופאים לעזרה.
    החלטתי שאני מוריד את השיער בין הגבות ( אני בן 25) אך אני לא יודע מה עדיף לייזר או אפליציה?
    אשמח לדעת מאנשים שעשו הורדת שיער מהגבות איך הם עשו זאת וגם אשמח לדעת מה חושבים שאר חברי הפורום מה עדיף לייזר או אפליציה על כל המשתמע מכך, יעילות הטיפול, זמן, יתרונות וחסרונות, והכי חשוב תופעות לוואי כגון צמיחה מוגברת, צלקות, וכל מה שאפשר!!! תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלי

19/01/2010

שלום אלי, בין גבות הוא אזור שמגיב הייטב ללייזר,בהנחה שאינך בלונדיני או ג'ינג'י.
    אם יש שערות ספורות בלבד,עדיף אפילציה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SPA SHR

יערית ביוטי
    19/01/2010

שלום לך במכשיר הSPA SHR יש תוצאות מדהימות לאיזור בין הגבות ,קו גבות ועצמות לחיים כל עוד השיערה בעלת פיגמנט לא לבנה ג'נג'ית או שקופה.
    ממליצה בחום ללא משחות אלחוש ללא כאבים וללא כוויות.
    תוצאות מהטיפול הראשון.

מוזמן ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים

Yביוטי
    הסרת שיער בSHR
    יערית052-5935500

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו