מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בפניםחגית21/01/2010
שלום
אני שחומת עור ויש לי שיער בפנים בשטח שמגיע כמעט עד ללחיים ותחתיהן, השערות דקות ולכן אינן מאוד בולטות לעיין, אך אני מתעניינת לגבי הסרת לצמיתות. יש לי מספר שאלות:
איזו שיטה מומלצת להסרת שיער בפנים לעור כהה?
האם מבצעים ניסיון כלשהו לפני ההסרה בכל שטח העור? יש לי עור רגיש (גם שמן ונוטה לפצעים) ואני די חוששת מסימנים ומכוויות לאורך זמן.
קראתי שצריך לגלח את השיער טרם ההסרה, כיצד מבצעים זאת באיזור כל כך חשוף לעיין כמו הפנים - שהרי הטיפול לא מסתיים בפעם אחת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2010במידה והשיער עדיין ופלומטי הטיפול המומלף הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום וברכה לשחומת העור...
ריקי מ care25/01/20101.שיער בפנים מצריך בדיקה באשר למקורו: גנטי? בעיה הורמונאלית? זאת אנו בודקים בפגישת יעוץ, ולעיתים מפנים גם לבדיקה הורמונאלית. יש חשיבות רבה להצלחת הטיפול (או כישלונו) בבירור זה.
2.אנא ממך, אל תשתמשי במושג "הסרת שיער לצמיתות". לצערי הרב, ולמרות נסיוני רב השנים בתחום, טרם הומצאה השיטה המבטיחה היעלמות מוחלטת של השיער לתמיד, במיוחד כשמדובר באזור הפנים. מטרת הטיפול היא להשיג הפחתה ניכרת בכמות השיער אבל ייתכן כי יידרשו מס' רב של טיפולים, ולעיתים יש חזרה של השיער על רקע שינויים הורמונאליים (למשל הריון)
3.בחירת מכשיר בהתכתבות אינה מקצועית אם כי יש לי "חשד" שאני יודעת מה עשוי להתאים לך.
4.אפשר ורצוי לעשות טסט קטן באזור הפנים לבדוק את מידת הרגישות ותגובת העור
5.אכן יש חובה לגלח. במכשיר מסויים ניתן לקצר את השיער ולא לגלחו לגמרי. בכל מקרה אחרי הטיפול השיער נושר ואת תהיי חלקה למס' שבועות.
6.העיקר הבריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
דנית27/01/2010היי יפעת,
מניסיון עדיף להסיר שיער בפנים ע"י אפילציה.
אני מטופלת אצל אפילטורית מצויינת!
אם תרצי אשמח לתת לך פרטים, תפני אליי במייל.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)