הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    חגית
    21/01/2010

שלום
    אני שחומת עור ויש לי שיער בפנים בשטח שמגיע כמעט עד ללחיים ותחתיהן, השערות דקות ולכן אינן מאוד בולטות לעיין, אך אני מתעניינת לגבי הסרת לצמיתות. יש לי מספר שאלות:
    איזו שיטה מומלצת להסרת שיער בפנים לעור כהה?
    האם מבצעים ניסיון כלשהו לפני ההסרה בכל שטח העור? יש לי עור רגיש (גם שמן ונוטה לפצעים) ואני די חוששת מסימנים ומכוויות לאורך זמן.
    קראתי שצריך לגלח את השיער טרם ההסרה, כיצד מבצעים זאת באיזור כל כך חשוף לעיין כמו הפנים - שהרי הטיפול לא מסתיים בפעם אחת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

במידה והשיער עדיין ופלומטי הטיפול המומלף הוא אפילציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום וברכה לשחומת העור...

ריקי מ care
    25/01/2010

1.שיער בפנים מצריך בדיקה באשר למקורו: גנטי? בעיה הורמונאלית? זאת אנו בודקים בפגישת יעוץ, ולעיתים מפנים גם לבדיקה הורמונאלית. יש חשיבות רבה להצלחת הטיפול (או כישלונו) בבירור זה.
    2.אנא ממך, אל תשתמשי במושג "הסרת שיער לצמיתות". לצערי הרב, ולמרות נסיוני רב השנים בתחום, טרם הומצאה השיטה המבטיחה היעלמות מוחלטת של השיער לתמיד, במיוחד כשמדובר באזור הפנים. מטרת הטיפול היא להשיג הפחתה ניכרת בכמות השיער אבל ייתכן כי יידרשו מס' רב של טיפולים, ולעיתים יש חזרה של השיער על רקע שינויים הורמונאליים (למשל הריון)
    3.בחירת מכשיר בהתכתבות אינה מקצועית אם כי יש לי "חשד" שאני יודעת מה עשוי להתאים לך.
    4.אפשר ורצוי לעשות טסט קטן באזור הפנים לבדוק את מידת הרגישות ותגובת העור
    5.אכן יש חובה לגלח. במכשיר מסויים ניתן לקצר את השיער ולא לגלחו לגמרי. בכל מקרה אחרי הטיפול השיער נושר ואת תהיי חלקה למס' שבועות.
    6.העיקר הבריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דנית
    27/01/2010

היי יפעת,
    מניסיון עדיף להסיר שיער בפנים ע"י אפילציה.
    אני מטופלת אצל אפילטורית מצויינת!
    אם תרצי אשמח לתת לך פרטים, תפני אליי במייל.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו