מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון באמצע טיפולי הלייזרמתעניינת04/02/2010
שלום,
עד כמה שידוע לי אסור להיות בהריון בזמן טיפולי הלייזר.
לא מזמן התחלתי טיפולי לייזר להסרת שיער. שאלתי מה יקרה אם אכנס להריון?
בטח אצטרך להפסיק את הטיפולים.
מבחינת הטיפולים האם זה יהיה בסדר שאפסיק ובתום ההריון אסיים את הטיפולים שנותרו ?
האם זה יפגע בתהליך שכבר התחלתי להסרת השיער ?
שאלה שנייה,
האם רצוי לעשות הפסקה מוקדמת של הטיפולי לייזר טרם הכניסה להריון?
אם כן, כמה זמן של הפסקה מהלייזר כדאי לעשות לפני שאקלט להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי, שאלה לי אליך :-)
טליה04/02/2010סגרתי הסרת שיער בלייזר באחד המכונים, עוד שבועיים הטיפול הראשון שלי (מחכה שהשיער יצמח). שאלתי היא מה לגבי המפשעות, שמעתי שזה כאב בילתי נסבל... אשמח אם תכתבי לי (גם לגבי בית השחי) וכמה זמן זמן לוקח כל טיפול, איפה את עושה... וכו'
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
עדי05/02/2010אני עושה לייזר במפשעות ובבית שחי ולפני הלייזר אני מגלחת עם סכין את האיזור. אז את לא צריכה לחכות שהשיער ייצמח לך כי צריך לגלח לפני כל טיפול.
בנוגע לכאב של המפשעות, בפעם הראשונה זה כואב אבל זה כאב נסבל. אני התחלתי את הטיפולים האלה כשהייתי בת 17 וגם אמא שלי עושה איתי אז אין לך ממה לחשוש. זה אמנם כואב אבל עדיף שיהיה לך חלק שם. ויש כל כך הרבה נשים שעושות מפשעות אז אם אני עברתי את זה גם את יכולה.
את הטיפול אני עושה אחת לחודשיים ובמקום שאני עשיתי סגרתי איתם בחוזה שאין לי הגבלה לטיפולים, כלומר עד שיפסיקו לצמוח לי השערות לגמרי.
כיום אני לא יודעת אם ללקוחות אחרים הם גם "סוגרים" דיל כזה שאין הגבלה לטיפולים. ואני מקווה שזה לא נשמע כמו פרסומת כי הכוונה שלי לא לפרסם אותם אבל בכל אופן אני עושה באשדוד במקום שנקרא "דרמה לייזר".
ולפני שאת עושה את הלייזר תבקשי אלחוש זה משחה שמפחיתה את הכאבים אבל את צריכה לבוא שעה לפני תחילת הטיפול ולשים אותה ואז לחכות.
מקווה שעזרתי... ואני ממליצה לך להוריד שיער במפשעות זה אמנם בהתחלה כואב אבל עם הזמן את מתרגלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר...
עדי05/02/2010בנוגע לבית שחי, זה פחות כואב ממפשעות וזה לוקח ממש כמה דקות.
גם שם אני משתמשת באלחוש שזה חומר הרדמה מקומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
טליה05/02/2010עוד לא עשיתי טיפול ראשון ולא אגלח לפני, כדי שיוכלו להתאים לי מכשיר וכו' כי כשסגרתי הייתי אחרי שעווה וזה בכלל לא הכמות שיש בדרך כלל...
מטרידה אותי העובדה מה קורה בין טיפול לטיפול? אני אסתובב אחרי חודש נגיש עם שערות עד הטיפול הבא? (אני יודעת שאפשר לגלח בין לבין אבל בכל זאת...) איך היה אצלך? למה אני צריכה לצפול אחרי הטיפול הראשון? עמה זמן יקח עד שהשיער יצמח שוב? איך הוא צומח, כלומר כבר אפשר לראות דילול? מה לגבי כיוויות שמעתי שאת אופציה... קרה לך פעם? מה עושים?
ולגבי המפשעות כמה זמן הטיפול נמשך? את עושה הכל? או רק קו ביקיני?
הרבה שאלות... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה בנות אבל אתן בהודעה שלי
מתעניינת05/02/2010כל ההתכתבות הזו ביניכן לא צריכה להיות על הודעה שלי בנושא אחר לגמרי - הריון ולייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שעיר בלייזר והריון
שרון07/02/2010שלום למתעניינת,
אכן, אין לעשות טיפולים להסרת שיער בלייזר בזמן הריון ובזמן ההנקה.
אין שום בעיה לעשות את הפסקה וברב המקרים הדבר אינו מפריע לטיפול כלל.
במהלך תקופת ההיריון הגוף נוטה להיווצרות פיגמנטציה ולכן -הטיפול עלול לגרום לכתמים בעור. כמו כן לא מומלץ להיחשף לחומר האלחוש בזמן ההיריון או ההנקה. פרט לכך אין סכנה מפני קרני הלייזר. ,
שבוע מצוין!
רשת פרופורציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת המתעניינת
אורטל12/04/2010באם הלכתי לטיפול לייזר כהמשך לטיפולי והנני בהריון ועדיין לא יודעת האם יש איזשהו סיכון לעובר??
אשמח לתשובה מהירה כי יש לי טיפול בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010אין צורך לעשות הפסקה לפני כניסה להריון בזמן הריון יש להפסיק את הטיפול ולחדשו לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)