טיפול במכשיר קריסטל 512

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במכשיר קריסטל 512
    מתלבטת
    05/02/2010

שלום רב.
    אני בת 37 ואחרי 2 לידות.
    התחלתי טיפול במכשיר קריסטל 512 באיזור הפנים. שפם סנטר צוואר לחיים והאיזור שמתחת לעיניים. עשיתי כבר 4 טיפולים בתדירות של שבועיים בין טיפול לטיפול. הטיפול הקרוב הוא כבר בהפסקה של חודש מטיפול קודם.אני בהירת עור ובעלת שיער כהה , קוצני באיזור הלחיים השפם והסנטר ופלומטי באיזור שמתחת לעיניים. לפני כשמונה שנים עשיתי טיפול אפילצייה וכל השיער צמח מחדש לאחר הלידה הראשונה.
    יש לי כמה שאלות:
    האם גילי הוא הגיל שנחשב כבר לגיל בו כל תהליך השיעור משתנה ?הבנתי שיש גיל כזה.
    אני רואה שיפור בצמיחת השיער אך עדיין , אני לא חלקה בין טיפול לטיפול. מתי אני אמורה לראות שיפור משמעותי ?
    יש קוסמטיקאית שמציעה לי טיפול במכשיר רקורד והיא טוענת שהוא ברמה אחת מעל הקריסטל 512 האם זה נכון ??
    האם בכלל אלו הטיפולים שמתאימים לי ?
    אני רוצה לעבור טיפול גם באיזור הידיים , בבקשה תענו לי מהר. אני משלמת המון כסף ואני רוצה לדעת שהוא לא לחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במכשיר קריסטל 512

הוספת תגובה

• היי עדי, שאלה לי אליך... :-)

טליה
    05/02/2010

סגרתי הסרת שיער בלייזר באחד המכונים, עוד שבועיים הטיפול הראשון שלי (מחכה שהשיער יצמח). שאלתי היא מה לגבי המפשעות, שמעתי שזה כאב בילתי נסבל... אשמח אם תכתבי לי (גם לגבי בית השחי) וכמה זמן זמן לוקח כל טיפול, איפה את עושה... וכו'
    תודה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו