פוליקוליטיס מלייזר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליקוליטיס מלייזר..
    shik
    05/02/2010

עשיתי טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר והתחילו לי גירודים ברגליים כ-3 ימים אחרי. כ-65 ימים לאחר הטיפול הופיעו לי פצעים בכל איזור הטיפול הנראים כמו עקיצות יתוש ומגרדים בטירוף. כבר עבר יותר משבוע מאז הטיפול ויש לי המון פצעים והגירוד הוא בלתי נסבל ברמה שאני לא מצליחה להירדם!!!!!!! הייתי משוכנעת שזוהי תגובה אלרגית ולא חשדתי בפוליקוליטיס כי לא ידעתי שזה ככה מגרד! חזרתי לרופא והוא אמר שזה פוליקוליטיס כתוצאה מהסרת השיער בלייזר.. כלומר הפגיעה המכנית בשורש השערה גרמה לזה..
    פוליקוליטיס מגרד ברמה כזאת? האם כל טיפול יהיה דומה או שהורדת העוצמה בטיפול יכולה להפסיק/להפחית את התופעה? אולי טיפול במכשיר אחר יכול לעזור?
    הייתי שמחה לקבל כאן תשובות אובייקטיביות לפני שאשאל את רופא המכון בו אני מטופלת..
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליקוליטיס מלייזר..

הוספת תגובה

• דחוף..

shik
    06/02/2010

אשמח לקבל תשובה בהקדם בגלל דחיפות העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליקוליטיס

ד''ר מיכאל שוחט
    07/02/2010

תיתכן פוליקוליטיס לאחר טיפול להסרת שיער מומלץ למרוח מקומית קרם כמו אפלומיצין פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פוליקוליטיס

shik
    09/02/2010

תודה על התגובה,
    הייתי במיון כי כבר לא יכולתי לסבול את המצב וקיבלתי צפורל ובטקורטן ג'י שהוא עם אנטיביוטיקה וזה היום השלישי ואני לא חשה בשיפור..
    יש לי שאלות מאוד חשובות שאשמח לקבל על כולן תשובה
    1.האם אוכל להמשיך את הטיפול בלייזר?
    2.האם הפוליקוליטיס יחזור ובאיזו רמה?
    3.האם טיפול במכשיר שונה או ברמה שונה של קרני הלייזר תגרום לפוליקוליטיס כל יותר או שלא יהיה פוליקוליטיס בכלל??
    4.האם משיחת אנטיביוטיקה לפני ואחרי הלייזר תועיל? או שהדלקת היא מכנית והיא כתוצאה מהפגיעה בשורש השערה ולא כתוצאה מזיהום חיידקי ולכן אנטיביוטיקה לא תמנע דבר??

אני ממש ממש ממש סובלת ולא ישנתי כבר שבוע מהגרד! חשוב לי מאוד לקבל את התשובות על כל השאלות ואם אדע בוודאות שהתופעה תחזור בטיפול הבא אפסיק מייד את הטיפול!
    בתקווה לקבל מענה, ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליקוליטיס

ד''ר מיכאל שוחט
    13/02/2010

יתכן שהתופעה תחזור לאחר הטיפול הבא אבל סביר להניח שבעוצמה קטנה יותר מומלץ למרוח משחה אנטיביוטית מיד לאחר הטיפול עם המשך הטיפולים התופעה תלך ותדעך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו