אני סובלת משערות בבטן ובגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובלת משערות בבטן ובגב
    קורל
    06/02/2010

שלום אני בת 15 ויש לי שערות על הבטן והגב אני ממש סובלת מזה ..
    אמא שלי אמרה לי לצבוע.. להבהיר את השערות ועשיתי אבל כל חודש זה חוזר להיות אותו הדבר.. ואפילו פחות....

פעם אחת ניסיתי לעשות שעווה באזור הטבור ואחרי חודש גדל לי יותר.. אני ממש מפחדת לעשות על כל הבטן וזה יגדל לי פי 2..

אני כבר משתגעת מזה..
    מה אפשר לעשות ?
    אמא שלי מאד חזקה בעיניין של כאב היא עשתה לא מזמן הסרת שיער בלייזר באזור בית שחי והשפם והיא אמרה לי שזה כאב לי רצח ואפילו היא בכתה תוך כדי זה...
    ואני לעומת זאת מאד רגישה אני לא יודעת איך אני התמודד עם לייזר פשוט ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

שרון
    07/02/2010

היי קורל,
    השיטה הטובה ביותר כיום להסרת שיער היא באמצעות טכנולוגיית הלייזר. קרן הלייזר נקלטת בשערה ומחממת את זקיק השערה עד להרס שלו. התוצאות הטובות ביותר מתקבלות לאחר עד 12 טיפולים הנערכים במרווחי זמן של 3 חודשים כל אחד. כבר לאחר הטיפול השני ניתן לראות תוצאות. הסרת שיער בלייזר מוכחת כשיטה הטובה ביותר.

מדיווחים של מטופלים ומטופלות שלנו אנו יודעים כי החוויה אומנם אינה נעימה, אך לא מגיעים לרמה בלתי נסבלת של כאבים. כמו כן, על מנת להקל ככל הניתן על המטופלים, הרופאה מורחת קודם משחת אלחוש שמקטינה אף יותר את תחושת אי הנעימות.

אנו מזמינים אותך ואתם אמך להגיע לאחד מעשרת הסניפים של פרופורציה לפגישת ייעוץ עם רופא (ללא תשלום) .

שיהיה שבוע מצוין!
    צוות רשת מרפאות פרופורציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    07/02/2010

בדכ לא מומלץ להתחיל טיפולים לפני גיל 18 מואולם ניתן במיקרים חריגים להתחיל טיפול גם בגילך ואולם התוצאות תהיינה פחות טובות היום ניתן לטפל ללא כאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו