הורדת שיער מהסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער מהסנטר
    דניאלה
    11/10/2007

אני בת 30 וכבר כ-3 שנים סובלת משיער על הפנים.אני מורידה מאיזור הסנטר כבר תקופה ארוכה בעזרת פינצטה,והשיער גדל שם בצבע כהה (אני בהירה) והוא גם קשה ולכן נאלצת להוריד כל יום יומיים כדי שלא יראו!!!זה משגע אותי! האם ניתן להוריד בלייזר שכן באיזור הסנטר השיערה שחורה .בשער הפנים השיערות בהירות פלומטיות ויודעת שיש איתן בעיה בטיפול בלייזר
    אשמח לתשובה בדחיפות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער מהסנטר

הוספת תגובה

• בפרופורציה: לא ניתן להסיר בסמנטר

גלית
    13/10/2007

שלום רב
    גם אני סובלת מאותה תופעה. נציגת פרופורציה אמרה לי שלא ניתן להסיר שיער בלייזר מאזור הסנטר. הנימוק: הליזר מגרה את הצמיחה הנוספת. האומנם כך? מה כן ניתן לעשת?
    בתודה גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאלה

14/10/2007

שלום דניאלה
    קודם הייתי בודקת מצב הורמונלי,דרך רופא נשים,אחר כך מכיון שהאזור הנ"ל יכול להגיב טוב, ויכול, אצל מטופלות מסוימות גם "להתעורר" ולהוציא עוד שיער, הייתי פונה למחט חשמלית,שמטפלת ממוקד בשיערה ולא על שטח רבוע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו