מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בחזהירון22/02/2010
שלום,
אני רוצה להתחיל להוריד שיער בחזה וקצת גם בבטן ורציתי לדעת באיזה שיטות חוץ מלייזר אפשר עוד להוריד שיער כי חבר שלי עשה עכשיו לייזר ובקושי רואים שיפור
וגם רציתי לדעת אם זה טיפולים מיוחדים לאיזור הזה או שזה לא משנה איפה מורידים- השיטה אותה שיטה
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010במידה והשיער כהה גם טיפולי קרן אור וגם טיפולי לייזר בדכ אפקטיבים ישנה חשיבות רבה למיומנות של המטפלים בדרך כלל יש לראות שיפור כבר לאחר הטיפול הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שיטה
אורטל24/02/2010אם אתה לא רוצה לייזר כדאי לך אולי לבדוק את השיטה של SHR..אני עברתי אליה מלייזר ואני מאוד מרוצה מהתוצאות בעיקר מזה שהטיפול בהרבה פחות כואב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל אתה טועה
עמית25/02/2010SHR זאת שיטה זה לא מכשיר.
ואגב יש מכשיר לייזר שמישתמש בשיטת SHR הוא ניקרא "Soprano XL"
מאוד מומלץ בלייזר אני אחרי 2 טיפולים ויש לי מלא אזורים בלי שיער וחלק דילל לי משמעותית את השיערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית אפשר לדעת איפה אתה מטופל?
שלומי25/02/2010באיזה מכון?
באיזה איזורים בגוף?
כמה טיפולים? איך התוצאות עד עכשיו?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR בגדרה
עמית26/02/2010אני מטופל אצל קוסמטיקאית בשם ליליאנה. תחפש אותה באינטרנט.
אני עושה כל הגוף לצמיתות.
היא מישתמשת במכשיר שניקרא "Soprano XL" זהו מכשיר לייזר שעובד בשיטת SHR.
אני אחרי 2 טיפולים ותוצאות ניפלאות המון קרחות יש לי כבר בהרבה איזורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה לי בעיה דומה עם הבת שלי,
אמא של תמר25/02/2010אין שאלה בכלל שילדה בגיל כזה עוד לא סיימה להתפתח
וכמובן עם השינווים ההרומונלים יהיו שינווים נוספים בשיעור הגוף.
אבל מצד שני- אם המצב כמו שהיה אצלנו- ילדה שסובלת פשוטו כמשמעו לא הלכה לים לא הלכה עם קצר בקיץ, פשוט מתביישת ובצער, לקחתי בחשבון שזה עניין לטווח ארוך, ולא קטע זול, אז הלכתי איתה לקוסמטיקאית שמטפלת בSHR שזה בלי כאב- לפחות זה- אני לא אתחיל איתה עם גילוחים ועם שעוות וכאבים בגיל זה..אני פורסת את הטיפולים במרחקים גדולים.. ולוקחת בחשבון שזה לטווח ארוך גם מבחינה פיננסית- היא יודעת ומתחשבת בי בדברים אחרים. אבל זה הוצאה שחייבת לצאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)