שיער בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בחזה
    ירון
    22/02/2010

שלום,
    אני רוצה להתחיל להוריד שיער בחזה וקצת גם בבטן ורציתי לדעת באיזה שיטות חוץ מלייזר אפשר עוד להוריד שיער כי חבר שלי עשה עכשיו לייזר ובקושי רואים שיפור
    וגם רציתי לדעת אם זה טיפולים מיוחדים לאיזור הזה או שזה לא משנה איפה מורידים- השיטה אותה שיטה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בחזה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    23/02/2010

במידה והשיער כהה גם טיפולי קרן אור וגם טיפולי לייזר בדכ אפקטיבים ישנה חשיבות רבה למיומנות של המטפלים בדרך כלל יש לראות שיפור כבר לאחר הטיפול הראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שיטה

אורטל
    24/02/2010

אם אתה לא רוצה לייזר כדאי לך אולי לבדוק את השיטה של SHR..אני עברתי אליה מלייזר ואני מאוד מרוצה מהתוצאות בעיקר מזה שהטיפול בהרבה פחות כואב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטל אתה טועה

עמית
    25/02/2010

SHR זאת שיטה זה לא מכשיר.
    ואגב יש מכשיר לייזר שמישתמש בשיטת SHR הוא ניקרא "Soprano XL"
    מאוד מומלץ בלייזר אני אחרי 2 טיפולים ויש לי מלא אזורים בלי שיער וחלק דילל לי משמעותית את השיערה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמית אפשר לדעת איפה אתה מטופל?

שלומי
    25/02/2010

באיזה מכון?
    באיזה איזורים בגוף?
    כמה טיפולים? איך התוצאות עד עכשיו?

תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR בגדרה

עמית
    26/02/2010

אני מטופל אצל קוסמטיקאית בשם ליליאנה. תחפש אותה באינטרנט.
    אני עושה כל הגוף לצמיתות.
    היא מישתמשת במכשיר שניקרא "Soprano XL" זהו מכשיר לייזר שעובד בשיטת SHR.
    אני אחרי 2 טיפולים ותוצאות ניפלאות המון קרחות יש לי כבר בהרבה איזורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתה לי בעיה דומה עם הבת שלי,

אמא של תמר
    25/02/2010

אין שאלה בכלל שילדה בגיל כזה עוד לא סיימה להתפתח
    וכמובן עם השינווים ההרומונלים יהיו שינווים נוספים בשיעור הגוף.

אבל מצד שני- אם המצב כמו שהיה אצלנו- ילדה שסובלת פשוטו כמשמעו לא הלכה לים לא הלכה עם קצר בקיץ, פשוט מתביישת ובצער, לקחתי בחשבון שזה עניין לטווח ארוך, ולא קטע זול, אז הלכתי איתה לקוסמטיקאית שמטפלת בSHR שזה בלי כאב- לפחות זה- אני לא אתחיל איתה עם גילוחים ועם שעוות וכאבים בגיל זה..אני פורסת את הטיפולים במרחקים גדולים.. ולוקחת בחשבון שזה לטווח ארוך גם מבחינה פיננסית- היא יודעת ומתחשבת בי בדברים אחרים. אבל זה הוצאה שחייבת לצאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו