שאלה לגבי הטכנולוגיה כיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הטכנולוגיה כיום
    אנונימי
    03/03/2010

שלום,
    אני מטופל כבר מעל לשנתיים באמריקן לייזר ומסיר שיער באזורים הבאים: ישבן, רגליים עליונות, גב תחתון ומפשעות. יש תוצאות בהחלט, אבל השיערות חוזרות לאחר 3 חודשים...
    אני מודע לכך שההסרה היא לא לצמיתות אבל ציפיתי שלאחר שנתיים התוצאות יהיו יותר טובות (אני בן 18 אגב...).

האם יש טיפול שהוא יותר אפקטיבי ? הטכנולוגיה של היום לא מאפשרת בכלל הסרה לצמיתות ?
    אם לא, אז מה הטיפול שהוא הכי אפקטיבי שיש היום בשוק ? שיעשה אותי הכי חלק שאפשר בכמה שפחות זמן ?

אשמח לתשובה במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך,

הודיה
    04/03/2010

אני לא יודעת שאיזה מכשיר אתה מטופל, אני מטפלת בSHR בגברים
    ויש לי תוצאות מעולות - ההסרה אמנם לא לצמיתות (אין מכשיר שמוריד שיער לצמיתות)
    אבל בודאי לא לשלושה חודשים, אני מטפלת בSHR כבר שנתיים- וחוץ ממקרה בודד של גבר עם בעיות הרומונליות קשות מעולם לא חזר אליי גבר אחרי 3 חודשים מגבר טיפולים.
    תבדוק את הנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו מצב

יוסי
    04/03/2010

אני גם באותו מצב כמו שלך באמריקן לייזר כבר שנתיים , הלכתי אליהם הם הציעו לי לעבור לתוכנית אחרת
    אתה יודע על כמה משתמשים איתך , איזה עוצמה וכמה מילי סקנד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו