מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר מול IPLקרן09/03/2010
לא קיבלתי תשובה על כן אני חוזרת על שאלתי:
גוון עורי הוא בהיר ואילו גוון השיער כהה. בהתאם לנתונים אלו, איזה טיפול יהיה יעיל יותר עבורי להסרת שיערות ברגליים - לייזר או IPL ??
שתי שאלות נוספות-
1.שמעתי כי הטיפול ב- IPL הופך את השערות לדקות ועדינות יותר, דבר המקשה על המשך טיפול בהן. האם זה נכון?
2. באיזו שיטה נפטרים יותר מהר מהשיער המיותר? (הבנתי שהמרווח בין טיפולי לייזר גדול יותר, האם זה אומר שמשך הטיפול הכללי אכן איטי יותר?)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים בפורום הזה על חלק
קרן19/03/2010מהשאלות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
יערית ביוטי20/03/2010קרן שלום בכל הטכנולוגיות הסרת השיער היא בסביבות ה80% אין 100% באף טכנולוגיה.
התוצאה האופטימלית היא שהשערות הבודדות שנשארו הינם דקות מאוד ובהירות אשר אינן קולטות יותר את האנרגיה מהמכשיר.
המרווחים בין טיפול לטיפול הם בין חודש לחודש וחצי ולאט לאט הפער עולה כי רק שיש צמיחה חדשה ניגשים לטיפול.
בטכנולטגיית ה SHR את יכולה לעשות הסרת שיער גם בקייץ מה שבטכנולוגיות אחרות לא.
מוזמנת ליצור קשר ולקבל יותר פרטים
Y ביוטי
הסרת שיער בSHR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בכוונתי לפגוע באף אחד,
קרן21/03/2010אך אני רואה שהפורום הזה נהיה קרקע פוריה למפרסמים, שבמקום שיהווה מקום להתייעצות מקצועית כפי שתוכנן במקור. צר לי על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן כנסי :
יערית ביוטי22/03/2010זאת לא הכוונה אני חושבת שנתתי לך תשובה ואת מוזמנת להתקשר ולשאול הרבה לפנייך עשו, אני אשמח לחלוק איתך את הידע שלי ללא התחיבות מצדך.
ולגביי פרסום הרופאים אשר נותנים תשובות כבודם במקומם מונח רק אל תשכחי שאחד מפרסם את כללית והשני את פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת בדברייך, העובדה האחרונה שציינת
קרן24/03/2010נכונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
24/03/2010שלום קרן,
אכן את בעלת נתונים מצויינים להפחתת שיער בלייזר/IPL.יש חשיבות רבה למיומנות המטפל/ת .
ובכל זאת,אני נותנת עדיפות למכשירי הלייזר.
איני יודעת בת כמה את, ומה התורשה שלך,והמהירות היא לדעתי פרמטר פחות חשוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער כהה ועור בהיר
ד''ר מיכאל שוחט27/03/2010במידה והטיפול נעשה בפרמטרים המתאימים ניתן להגיע לתוצאות טובות גם בלייזר וגם בקרן אור לגבי זמן הטיפול הדבר תלוי בקצב הצמיחה של השיער מומלץ לא לטפל לפני התחלת צמיחה מחודשת של שיער וקצב הצמיחה משתנה בהתאם לאזור המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)