מבולבלת לחלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת לחלוטין
    אורטל
    20/03/2010

שלום,
    ברצוני לעשות טיפול להסרת שיער , ואני כרגע לגמרי מבולבלת בין מה הכי טוב בשבילי (כל חברה אומרת מה שטוב לה כמובן ) אך אין לי באמת דרך לדעת מי הכי דובר אמת (לפחות במקרה שלי).

בגדול העור שלי בהיר מאוד , שעיתי טיפול אינפרא אדום בצ"לולייט בכפר סבא במשך כמעט 3
    שנים כי השיערה שלי הייתה גודלת מאוד לאט. (טיפול בארך כל 4 חודשים)אז יצא ממש ארוך. כיום , יש לי בקושי שיערות (הטיפול הארחון היה לפני חצי שנה , מאז אפילו לא עשיתי שעווה ) . נשארו לי שיערות בעיקר באיזורים הבאים: ברכיים (דק , ארוך כי 6 חודשים להסרתי שיער) שטני +.
    מפשעות עמוק (מעל כמעט ואין ) ארוך ושטני כהה. בית השחי יש עוד שטני כהה, יריכיים כקדמיות בעיקר , כמעט פלומטי אך לא בלונדיני , שטני כזה. ושם האינפרא כמעט לא עזר . יש שיפור אך בקטנה.

בבקשה תדריו אותי אני ממש רוצה להמשיך , ולהסיר לחלוטין את השיערות שלי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת לחלוטין

הוספת תגובה

• שלום לך ליז,

ריקי מ- care
    21/03/2010

לצערי הרב תיאורים הקשורים לגוון השערה או עוביה אינם מספקים. ייעוץ אי אפשר לעשות בהתכתבות... אני מציעה לך לגשת ליעוץ במס' מכונים, להתרשם ולקבל הצעות מחיר

בברכה,
    ריקי מינצר מנכלי"ת חברת care

גילוי נאות: הכותבת הינה מכלי"ת בחברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללנה

24/03/2010

שלום לנה,
    לפי התאור שלך,יש לך מעט מאד שיער וברובו בהיר,כך שנראה שלא נותר לאן להתקדם.
    כמו כן, את צריכה להבין שאין יכולת להגיע למצב של חלק לגמרי !
    שיער ללא פיגמנט משמעותי תוכלי למרוט או להסיר באפילציה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו