שאלה לגבי יעילות טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי יעילות טיפול
    נו באמת
    22/03/2010

שלום, אני מטופלת במכשיר SYNERON, הסרת שיער בשיטת "פוטואפלציה" (ככה המטפלת קוראת לה). על המכשיר עצמו כתוב Elase ו DSL ,שאני לא יודעת מה משמעותם. לפני הטיפול בו הייתי מטופלת באינפרא, אבל המקום החליף מכשור , ורציתי לשאול - מה מידת הייעול של מכשיר כזה? (אני פוחדת שהוא בעצם רק מעכב צמיחה ואני סובלת לחינם - זה מה שאמרו לי לגבי האינפרא שהיה לפניו..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי יעילות טיפול

הוספת תגובה

• שירן

24/03/2010

שלום שירן,
    בידי מטפל מיומן ובהנחה ששאר הנתונים מתאימים,ניתן לקבל תוצאות טובות.
    האם יש נשירה והפחתה בשיעור לאחר הטיפולים? אם כן,הוא יעיל לך. אם לא בררי את הנקודה עם המטפלת שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש שיפור, בקצב איטי.

נו באמת
    24/03/2010

חלק ממנו נושר והוא כן פחות שחור וצפוף, אבל לאורך טיפול של מספר שנים כבר.
    המצב הרבה יותר טוב מנקודת ההתחלה, אבל משתפר מאוד לאט לאורך הטיפולים. כל טיפול אני מקווה שזה הטיפול האחרון, כבר חודשים ארוכים.
    המטפלת טוענת שהקצב איטי בגלל שהשיער שצומח עכשיו הוא מה שהטיפול הקודם שלי באינפרא עיכב, ז"א השיער שצומח עכשיו לא באחריותה. נשמע משונה, אבל אין לי הוכחות לשום צד.
    כרגע - ובהתאם לתגובתך הקודמת, אני אמשיך בטיפול באופטימיות. תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו