מעוניינת להוציא בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להוציא בלייזר
    חסוי
    17/10/2007

היי
    אני מעוניינת להוציא שיער בלייזר.. יש לאמר שיש לי שיעור יתר...
    אני רוצה לעשות כמעט בכל חלקי הגוף... הייתי רוצה לשאול איפה היית ממליצה לי ללכת לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת להוציא בלייזר

הוספת תגובה

• לחסוי

18/10/2007

שלום לך
    לא יכולה להפנות אותך לשום מקום ספציפי,אך תבדקי,הייטב מי המטפלים ואם הם רופאים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה מקום אמין ביותר

שלומית
    19/10/2007

אני היתי ממליצה לך ללכת מקום מסודר ורציני ולא למכון קיקיוני. אני עושה שוקיים בית שחי ומפשעות בכללית אסתטיקה והתוצאות מדהימות!. חשוב שיאבחן אותך רופא ולא יועצת- כי מה היא מבינה.... אל תשכחי זה קודם כל הגוף שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא ממליץ על קרן אור

יוסי
    20/10/2007

לא סתם משרד הבריאות מחייב שהסרת שיער בלייזר יבצעו רק רופאים. לעומת זאת בקרן אור שבעיקרון הטיפול זהה לא חייבים לטפל רק רופאים. לכן אני ממליץ על ליה לוי מכפר סבא שעובדת עם קרן אור ועם ניסיון של 20 שנה בהסרת שיער. לא תמיד רופא עדיף, רציתי רופא לברית של בני שלח אותי למוהל (לי יש ניסיון של 5 מילות ולמוהל מאות) ככה גם בדיאטה (לכי לדיאטנית) וככה גם בהסרת שיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האפילטורית שהמלצת- גרמה לי לכוויות

חסויה
    11/11/2007

נראה חשוד ההמלצה הנ"ל לאור הנסיון המר שלי לפני כ-6 שנים עם הגב' הנ"ל
    למרות שבעבר טופלתי ע"י אפילטורית אחרת שלא גרמה לי לנזקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו