הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    רינה חד
    11/04/2010

שלום לכם
    אני בינתיים עושה טיפוליי הסרת שיער באלישע הסרת שיער באזור הפנים (שפם+סנטר+פאות) .
    יש תוצאות אך עדיין צומחות שיער אחר חודש או פחות זה הטיפולה7 נשאר עוד 3 טיפולים כי הסדרה אצלם זה 10 טיפולים .
    אני לא יודעת באישה מכשיר הם משתמשים וכל פעם שאני אומרת או שואלת על עניין צמיחת השיער שעדיין צומח שיער הם אומרים שזה אזור הורמונולי ויכול להגיע עד 20-30 טיפול או יותר .
    האם זה נכון או שיש מכונים יותר טובים ?
    ועוד שאלה האם אזורים כמו בית שחי או ידיים ו הבטן המצב יכול להיות יותר טוב כלומר האם זה פחות מס טיפולים ?
    אני בקופת חולים מאוחדת ותמיד מקבלת עלונים על פרופורציה אבל אין לא עדיף ולא שיא האם בכל זאת המחירים שלהם טובים והאם יש בנצרת עילית או עפולה או רק בחיפה הכי קרוב (אני מנצרת עילית )
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לרינה

11/04/2010

שלום רינה,הצלחת טיפול הסרת שיער בפנים תלוי בגורמים שונים ולכן הינו בעייתי יותר. אכן זה אזור הורמונלי ושווה לך לבדוק אם הכל תקין הורמונלית,דרך רופא משפחה/נשים.כמובן יש חשיבות למכשור ומיומנות המטפל.
    אזורים שונים מגיבים בצורה שונה וכן בית שחי,מפשעות,רגליים,ידיים מגיבים טוב יותר.
    יש סניף בקרית מוצקין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו