שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    עידן
    14/04/2010

אני מעוניין בהסרת שיער בפרונט ובכתפיים , עשיתי מחקר דיי מעמיק בנושא אך לדאבוני התוצאות עדיין לא מספקות תשובה מספקת בכדי להביא אותי להחלטה לאיזה מכון כדי לפנות וחשוב מכך באיזה שיטה IPL ,SHR או לייזר? לראוי לציין שהעור שלי בהיר והשערות שחורות כאידיאלי לטיפול בהסרת שיער, כאמור מדובר בהחלטה חשובה עם השלכות לכל החיים, אי לכך ישנה נפקות גדולה לשאלות אלו , אשמח לקבל תשובה בהקדם .
    בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• קצת הסברים

רעות קוסמטיק
    14/04/2010

תראה אני מטפלת בSHR אני למדתי את הנושא לפני שקניתי את המכשיר מבחינת סוג העור וצבע השערה אתה באמת אידאלי לכל הטיפולים, יש מכשירי לייזר וIPL שעובדים בטכנולוגיית SHR שהיא אחת המטכנולוגיות בשוק והייחוד שלה לעומת תכנולוגיות אחרות שהיא ללא כאב.
    זה בעצם עניין של עוצמה ושחיקה של המכשיר ולא של הטיפול - וההבדל בין IPL ולייזר זה רק לקוסמטיקאיות ולמטפלות את צריך לבחור טכנולוגיה מה שאני בעצם אומרת שאתה צריך להחליט לא לייזר או IPL אלא SHR או טכנולוגיות אחרות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול שיער לייזר טאץ

שרון
    15/04/2010

אחי, אני עשיתי הסרת שיער בפרופורציה, במכשיר שנקרא לייזר טאץ. זה מכשיר שמיועד במיוחד לגברים.
    אני לא יודע מה דעתך בנושא, אבל לדעתי ולדעת הרבה מהידידות שלי, גבר עם חזה חלק לגמרי, זה לא ממש "גברי" ובעזרת המכשיר הזה, דיללו לי את השיער בחזה ואני ממש מרוצה.
    סוף סוף בקיץ הזה אני אוכל להוריד את החולצה בחוף הים, ולהראות לכולם את הגוף שלי..חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

פרמהבסט
    15/04/2010

שלום,

להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה אתה מבוטח, ייתכן ותוכל לקבל הנחה.

לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפרונט

ד''ר מיכאל שוחט
    15/04/2010

שיער כהה מגיב טוב גם לטיפול בלייזר וגם לטיפול בקרן אור שיער בכתפיים לעיתים מגיב בצורה פחות טובה מומלץ שהטיפול יתבצע עיי מטפל או מטפלת מיומנות במכשיר של חברה מובילה ומוכרת היתרון בשיטת shr הינו כאב מנימלי מופחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו