מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטת ה- shrגילי15/04/2010
הייתי בייעוץ לגביי הסרת שיער בלייזר ומאחר וקראתי דברים טובים על שיטת ה- shr שהיא פחות כואבת ומתאימה לבעלי עור כהה וכו' ביקשתי כי יטפלו בי בשיטה זו. אך נאמר לי ע"י היועצת כי הם משלבים בין השיטות כלומר מתחילים במכשיר לייזר רגיל ורק לאחר מכן ניתן להמשיך במכשיר הסופרנו (shr). אני לא ממש הבנתי את הסיבה.
האם שיטת ה-shr פחות אפקטיבית? אציין כי התענינתי בהסרת שיער בעקבות זה ששמעתי על השיטה החדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופרנו
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010אין שןם בעיה להתחיל ולסיים את הטיפול בסופרנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק לשתף אותך במקרה שלי.
נטלי גואטה18/04/2010בעבר היתי עושה טיפולי SHR בשטח הבטן, וכרגע כתוצאה מהטיפול האחרון במכשיר נוצרו לי כתמים בהירים כמו פטריות שמש בכל שטח הבטן.
המטפלת הבטיחה שזה עובר אבל אני כבר /שנה וחצי אחרי הטיפול האחרון אצלה ועדיין נשארו לי כתמים מכוערים וזה נראה כאילו אני סובלת ממחלת עור. באמת שאם יכולתי לא היתי ניגשת לשם מלחתחילה.
והיתי אמורה להבין שאם הטיפול מותר בזמן שיזוף- אמורות להיות לו השלכות כלשהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מגוחך מה שאת אומרת
מעיין18/04/2010מעניין מאד איך כל פעם הייתה לך בעיה בחלק גוף שונה עם מכשיר שונה ...פעם פנים, פעם רגליים, פעם בטן... והמשך לטפל באותו מכשיר ? ... מאד מוזר... זה קצת מסריח את לא חושבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הרבהי ותר ממגוחך...
רעות קוסמטיק18/04/2010אני לא טופלתי ב SHR אל מטפלת בSHR ועברו במכשיר הסופרנו שלי כבר כמה מאות לקוחות
ובחיים - אבל בחיים- לא שמעתי על בעיה כזו, אני גם עוברת השתלמויות בנושא מול קוסמטקאיות אחרות- והבעיה הזו מעולם לא עלתה.
מה שלא ברור לי למה ללכלך על טכנולוגיה כזו או אחרת בצורה כל כך שקופה.. זה קצת עלוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
גילי18/04/2010הטיפול shr שעשית היה בלייזר או באינפרא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק לשתף אותך במקרה שלי.
נטלי גואטה18/04/2010בעבר היתי עושה טיפולי SHR בשטח הבטן, וכרגע כתוצאה מהטיפול האחרון במכשיר נוצרו לי כתמים בהירים כמו פטריות שמש בכל שטח הבטן.
המטפלת הבטיחה שזה עובר אבל אני כבר /שנה וחצי אחרי הטיפול האחרון אצלה ועדיין נשארו לי כתמים מכוערים וזה נראה כאילו אני סובלת ממחלת עור. באמת שאם יכולתי לא היתי ניגשת לשם מלחתחילה.
והיתי אמורה להבין שאם הטיפול מותר בזמן שיזוף- אמורות להיות לו השלכות כלשהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)