shr

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• shr
    גילי
    16/04/2010

שאלה שמאוד מעניינת אותי- אם שיטת ה shr כל כך טובה, מתאימה לכל סוגי העור, פחותת כאב, מדוע אנשים ממשיכים להסיר שיער במכשירי הלייזר הרגילים (גם במכונים שבהם קיימים מכשירי shr)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    shr

הוספת תגובה

• כנראה כי יש סוגי שערה אחרים

אתי
    18/04/2010

שSHR לא מתאים לי להם, כמו שיער בלונדיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתי תרשי לי לתקן אותך,

קוסמטיקאית
    18/04/2010

SHR אמנם לא מתאים בהגדרה לשיער בלונדיני אבל המציאות היא שאני עברתי על עצמי טיפולי נסיון במהלך ההתמחות בסופרנו (שעובד בטכנולגיית SHR) ומסתבר שהשיער לא צמח.. ככה שהיצרן מסייג את השיער הבלונדיני אבל במאמר מוסגר זה עובד גם עליו.

בקשר לשאלה על SHR - המכשיר יוקרתי- ולא כל מכון יכול להרשות לעצמו להחזיק אותו
    או לטפל רק איתו בלכ הלקוחות שלו- אז ממשיכים להשתמש במכישרים האחרים (שגם עליהם הם הוציעו כסף רב, אבל המגמה בכל המוכנים היא לעבור לטכנולוגיית SHR, אני מרגישהאת זה מאד באזור שלי- פעם הייתי הקוסמטיקאית היחידה באזור שלי שמטפלת בSHR והיום יש כבר כמה וכמה כאלו, הלקוחות יודעות שאפשר ללא כאב ולא מוכנות להתפשר על פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ידע ואוהבות ליסבול

מיכל
    21/04/2010

לייזר מאוד כואב וגם שמעתי שלאחר שהשיערה הופכת לפלומטית אין עליה השפעה
    מכשיר SHR יודע לטפל בשיערה פלומטית ולכן התוצאות טובות יותר וגם לא כואבות וללא שום משחת אלחוש
    להזכירכן לא תמיד המכשיר קובע חשוב מאוד הניסיון האמינות היושר ואופן ההכשרה
    שוב מזכירה לכן אני מטופלת אצל ויקטוריה וזה לאחר שחרשתי את השוק וניסיתי המון קוסמטיקאיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו