מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר, IPL או SHRהילה17/04/2010
שלום רב,
יצאתי מבולבלת כבר מכל השיטות והמכשירים השונים. אשמח לקבל המצלה מפורטת מגורם אובייקטיבי לשם שינוי...
אני בעלת עור שזוף ושיער כהה. ברגליים ובבית השחי השיער די צפוף ועבה מכיוון שאני מגלחת אותו כבר שנים באופן קבוע. בידיים אני מורידה באופן קבוע בעזרת מכשיר חשמלי המורט את השערות.
1. מה מהשיטות הנ"ל יותר יתאים לי אישית באופן כללי?
2. עד לסיום הטיפולים- האם בכל השיטות אני יכולה רק לגלח את השיער שעדיין צומח? האם לטיפול עצמו אני צריכה להגיע עם שיער, או רק לאחר גילוח או שזה לא משנה?
3. כוויות ואדמומיות של העור- באיזה שיטות ניתן להימנע מכך אם בכלל?
4. הסרת שיער לצמיתות- האם קיימת בכלל שיטה שבאמת מסירה לצמיתות?
5. האם יש שיטה יותר "חזקה" שבה אצטרך פחות טיפולים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להמליץ לך בחום על מכשיר הIPL
נטלי גואטה18/04/2010לפני כשנה התחלתי טיפולים עם מכשיר הIPL , השיער שלי היה כמו שאת מתארת עבה שחור וצפוף. ממש מהטיפולים הראשונים יכולתי להבחין שהשיער נושר ומתבהר.
בחלק מהאיזורים היתי צריכה 6 טיפולים ואת שאר הגוף סיימתי ב10 טיפולים.
מכשיר מאוד מומלץ ללא כאבים ללא כוויות והכי חשוב לא השאיר לי סימני פיגמנטציה.
אשמח לעזור לך בשאלות כי עשיתי מחקר מעמיק בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק SHR ולא בכל מקום
מיכל21/04/2010רציתי לעדכן שאין בכלל מה להשוות בין IPL ל SHR
IPL כואב ונעשה ויכול לגרום לכוויות
SHR לא כואב בכלל ולחפש את הקליניקה עם כל ההסמכות לטיפול וההכשרות הנכונות
ואני יכולה להבטיח לכן שגם כוויות לא יהיו לכן וגם תוצאות טובות יותר
אני והחברות שלי עשינו סקר שווקים ומצאנו בראשל"צ את הקליניקה עם האמינות והיושר פלוס כמובן המיקצועיות והיחס החם ולא טעינו גם אנחנו מרוצות מהתוצאות ואין כאבים
האמינו לי לאחר הרבה מכונים שעברתי קשה למצוא מקום עם אמינות ויושר
אנחנו יודעות כמה אנחנו משלמות אבל לא יודעות מה אנחנו מקבלות.
לכן הזהרו ולא תמיד המחיר קובע נא לא לשכוח שזה הגוף שלנו.
דרך אגב שם הקליניקה ויקטוריה אידיאל היופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך כל מילה אמיתית
אביבית21/04/2010גם אני מסירה SHR אצל ויקטוריה כל מילה שלך ברזל
חבל על הזמן,אין שרות כזה, אמינות ויושר מעל הכל שלא נדבר על התוצאות
כבר אחרי 4 טיפולים אני ללא שיערות כמו כן אין בכלל כאבים
אני חושבת שזה לא רק המכשיר חשוב מאוד מי הקוסמטיקאית שעומדת מאחוריו
וחשוב מאוד שכל הזמן אותה קוסמטיקאית תטפל בך כי היא מכירה ת הגוף שלך
אצל ויקטוריה היחס אישי והיא המטפלת
כדי להתרשם ממנה תוכלו גם להכנס לאתר שלה דרך גוגל להקיש :ויקטוריה ביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך כל מילה אמיתית
אביבית21/04/2010גם אני מסירה SHR אצל ויקטוריה כל מילה שלך ברזל
חבל על הזמן,אין שרות כזה, אמינות ויושר מעל הכל שלא נדבר על התוצאות
כבר אחרי 4 טיפולים אני ללא שיערות כמו כן אין בכלל כאבים
אני חושבת שזה לא רק המכשיר חשוב מאוד מי הקוסמטיקאית שעומדת מאחוריו
וחשוב מאוד שכל הזמן אותה קוסמטיקאית תטפל בך כי היא מכירה ת הגוף שלך
אצל ויקטוריה היחס אישי והיא המטפלת
כדי להתרשם ממנה תוכלו גם להכנס לאתר שלה דרך גוגל להקיש :ויקטוריה ביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR חברה המייצרת מכשירי IPL
נורית25/04/2010קצת סדר בבלאגן:
SHR מייצרים מכשירים בטכנולוגיית IPL.
SHR היא לא סוג של טכנולוגייה, אלא חברה.
הכוונה ב-IPL היא לשימוש בטווח גל מסויים של אור, השונה מטווח הגל שמשתמשים בו בלייזר. ה-IPL הוא פחות אגרסיבי על העור מהלייזר, אך התוצאות זהות, ללא סכנת כוויות.
יש הרבה חברות המייצרות מכשירי IPL, אקטיב, מד-אופ, אלמה לייזר, SHR ועוד רבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010בבעלי גוון עור כהה מומלץ טיפול בשיטה שהסיכוי לקבלת כויות הינו מינילי ומכאן שמומלץ על טיפול בשיטת shr שבה הטיפול מתבצע בעוצמות שהסיכוי לקבלת כויות הינו מינמלי בנוסף ניתן לטפל במכשירים בעלי אורך גל ארוך או זמן פולס ארוך המתאימים לבעלי גוון עור כהה מומלץ להגיע לטיפול לאחר שמתחילה צמיחת שיער באזוריים המטופלים ובדכ התוצאות בבתי שחי מפשעות ושוקיים טובות יותר מאשר באמות זרועות וירכיים מס הטיפולים נע בין 8 ל 12 טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)