הסרת שיער באור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באור
    ruth
    21/04/2010

לד''ר מיכאל שוחט שלום,

עברתי 10 טיפולים להסרת שיער בבית השחי, מפשעה וסנטר להסרת שיער באור. התגובה לטיפולים היתה מזערית.
    הקוסמטיקאית הציעה לי לעשות 5 טיפולים נוספים כי היא משוכנעת לאור נסיונה שיהיו תוצאות ואף הבטיחה שבמידה ויהיה צורך כל טיפול נוסף ינתן בחינם. (שילמתי לה עד כה 1800 ש"ח). אני סקפטית לגבי תוצאות הטיפולים וומתלבטת אם להמשיך אותם כדי לא להפסיד כסף וזמן יקר נוסף. יש לציין שצבע שערותי הוא חום בהיר ושערותי דקות.מה דעתך?

בברכה,
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באור

הוספת תגובה

• הי דליה בקשר לטיפול בבית שחי

אביבית
    21/04/2010

אם אין לך בעיה הורמונלית ועשו לך את הטיפול כמו שצריך ללא חיסכון בזמן ופולסים
    אז לפי דעתי שילמת המון
    בית שחי מניסיון שלי לאחר עשרה טיפולים את כמעט חלקה אני שילמתי לעשרה טיפולים 600 שקל
    שווה לך לעשות בדיקה אצל ויקטוריה אידיאל היופי לדעתי היא תוכל לאבחן אותך ולהציע לך את הטוב ביותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    22/04/2010

במידה ואין שיפור לאחר 10 טיפולים אין טעם להמשיך בטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו