הסרת שיער..לפני הסרת השיער?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער..לפני הסרת השיער?
    נטלי
    23/04/2010

שלום, שאלה די טיפשית לגבי שיטות להסרת שיער בלייזר, SHR וכדומה (אני לא בקיאה בהבדלים). האם צריך לגלח או להסיר בשעווה את השיער לפני הטיפולים הללו, או שהם נעשים במצב של שיעור? אני מניחה שאם יהיו פצעים זה יפריע לתהליך... וגילוח גורם לי לפצעים. וגם, האם בין הטיפולים השונים אפשר להמשיך להסיר שיער בדרכים אחרות או שזה יפריע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער לפני

הדר
    26/04/2010

מבחינת ההבדלים אני יכולה להגיד לך שהshr זאת שיטה להסרת שיער בלי כאבים ובלי כוויות שמתאימה להרבה סוגי עור (לי לדוגמה יש גוון עור חום). לפני טיפול כזה צריך לגלח את השיער כי זה מה שעוזר למנוע את הרגישות בעור ואת הכוויות. אסור נגיד להסיר שיער בשעווה כי אז השערות שלך יצמחו בקצב אחר וזה לא טוב לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

27/04/2010

שלום נטלי,
    חייבים לגלח/לקצר את השיער לפני ט. לייזר. אין למרוט לא לפני ולא תוך כדי ט. לייזר.
    ניתן להשתמש במכונת תספורת במקום גילוח.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו