הסרת שיער ומכשירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער ומכשירים
    רינה חד
    25/04/2010

שלום לכם
    אני כתבתי לך לפני כשבוע אני מסירה שיער בלייזר בבית חולים אלישע סניף עפולה - הסרת השיער הינה בפנים אזוא שפם+ פאות וסנטר זה הטיפול השביעי שלי נכון שיש שינוי אבל עדיין אחרי פחות מחודש כבר השיערות יוצאות ויש משהו שאני לא מבינה האם השיערות צריכות לנשור לבד כי אני לפעמים אכן רק להחזיק את השיער באצבעות כבר נטלשות אבל יש הרבה פעמים שאני צריכה להוציא אותם בעזרת פינצטה כלומר רק להחזיק את השיערות אם הן נטלשות ישר אני מוציאה אם אני שמה לב שהשיערה קשה אני לא מוציאה .
    לפני כשבוע שמעתי על מכשיר ה IPL שהוא המכשיר הכי טוב ללא כוויות בכלל כי זה גלי אור וגם שהוא עובד על שיער פלומטי מה דעתך עליו ?
    ובקשר לבדיקת הורמונים אני עברתי הכל תקין .
    האם טיפול שביעי עדיין צריך ךצמוח שיער והאם יש משהו לא בסדר בטיפול האם יש לך מידע באיזו מכשירים עובדים באלישע כי אני לא יודעת חוץ מזה שמכשיר לייזר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער ומכשירים

הוספת תגובה

• לרינה חד

27/04/2010

שלום רינה
    איני יודעת באיזה מכשיר טופלת,את בהחלט יכולה לשאול.
    טיפולי פנים יכולים להיות לא מעטים,וכן יש חשיבות לנתונים אישיים ומיומנות המטפל/ת
    במקומך לא הייתי מורטת בפינצטה בין הטיפולים. את יכולה לגזור, לגלח.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו