דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    אורי
    30/04/2010

אני מעוניין בהסרת שיער בלייזר, יש לי עור שחום ושיער עבה ושחור
    ההתלבטות שלי היא בין אמריקן לייזר לנאטורפיל
    באמריקן לייזר משתמשים במכשיר שנקרה "פורמקס 100"
    אמרו לי שזה מכשיר של גלי אור ולא גלי לייזר, האם זה נכון?
    ומצד שני אמריקן לייזר טוענת שהוא הכי מתקדם..

בנאטורפיל משתמשים ב2 מכשירים: "סופראנו" ו-"לייט-שיר"

השאלה היא איזה מכשיר עדיף?
    תודה מראש, אורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

קרן
    02/05/2010

אני עשיתי הסרת שיער בלייזר, במכשיר שנקרא לייטשר, בפרופורציה. ואני ממש מרוצה.
    נשאר לי עוד טיפול 1. והאמת שכבר ממש בקושי צומחות לי שערות. אני לא יודעת איך זה עם מכשירים אחרים, אבל לי הטיפול ממש לא כאב.וגם היחס שקיבלתי שם היה מעולה , אני ממליצה לכל מי ששואל אותי על פרופורציה. הם באמת טובים ומגיע להם. ואני גם ממש שמחה שעשיתי את זה לפני הקיץ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

אביב
    27/05/2010

השאלה היא מה אתה רוצה שתהיה התוצאה ?

אני התחלתי טיפול בפרופורציה ,עשתי בינתיים טיפול ראשון.
    למרות ששלמתי על אזור הגב והחזה, המטפלת לא עשתה לי על כל הגב ,היא השאירה אזורים עם שיער פלומתי אבל נראה לעין .
    אני מאמין שהיא צודקת כי אם היתה עוברת עליו, הלייזר לא היה תופס אותו אלא גורם לצמיחה חזקה יותר. כלומר , מבחינה מקצועית אני סומך על הרופאה.
    אבל אני לא רוצה תוצאה שחלק יהיה חלק, וחלק עם שיער פלומתי ואת זה לא מספרים לך כשאתה משלם.

אני חושב לשלב את הלייזר עם אפילציה/ אולטרא סאונד על הפלומתי אבל רק כשאני אראה מה התוצאה עם הלייזר כלומר - אני מקווה אחרי הטיפול החמישי .
    אני עושה בלייטשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו