אין תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תוצאות
    רחל
    05/05/2010

אני לאחר שלושה טיפולים ברגליים ,ידיים, בית שחי ומפשעות.

בבית שחי ומפשעות יש תוצאות. ברגליים ובידיים השיער נשר ולאחר 3 חודשים צמח שוב ללא על תוצאה. מה עושים???

2. האם יש סיכוי ששיער שנשר יצמח שוב??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין תוצאות

הוספת תגובה

• למיכל

10/05/2010

לא ציינת במה את מטפלת? ואם השיער כהה ומשמעותי באזורים שלא מגיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא/ה

רחל
    12/05/2010

אני מטופלת בנטורפיל בסופרנו והשיער ברגליים ובידיים כהה ואני בהירה ברגליים ובידיים אין תוצאות למרות שיש נשירה יש צמיחה חוזרת. ובבית שחי מפשעות ישנם תוצאות טובות. מה עושים??? כמו כן שיער שעדיין לא צמח לאחר 3 חודשים האם ישנו סיכוי שיצמח שוב מאוחר יותר?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

16/05/2010

שלום מיכל,
    תלוי עוצמה שאת מטופלת,יתכן וצריך לעלות בה. כמובן שלמיומנות המטפלת חשיבות רבה.
    יש האטה לאחר ט. בלייזר, בצמיחת השיער החדש. וכן יתכן ולאחר 4-5 ח' יצוץ עוד שיער.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו