מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוויה מטלטלת באמריקן לייזרנדב בן טפירו08/05/2010
היי ד"ר,
כל חיי סבלתי משיעור יתר בכל אזורי הגוף במיוחד באזור:פלג גוף עליון- ידיים,כתפיים,בטן,חזה וגב, דבר שהפריע לי וממשיך להפריע לי לחיי היום-יום בביטחון העצמי ובתפקוד החברתי גם סביב חברים ובמיוחד עם בני המין השני-בנות.
לאחר תהיות,שאלות,ספקות,היסוסים וחששות רבים התחלתי לעשות סקר שוק בשנת 2006 בהיותי בן 19 ולאחר בדיקות רבות החלטתי לבצע את טיפול הסרת השיער בחברת אמריקן לייזר במרפאת נתניה.
עברתי למעלה מ-10 טיפולים באזור הבטן,החזה,כתפיים והידיים באמצעות מכשיר הבימקס והפורמקס לאורך 4 שנים וכל פעם מחדש רמת השיעור הייתה חוזרת לאחר תקופה של 3 חודשים ממועד הטיפול וחוזרת למצב של שיערה עבה ושחורה ובצפיפות גבוהה.
אני בעל עור שחום עם שיערה עבה ושחורה בכל אזורי הגוף ומה שהלהיב אותי באמריקן לייזר היא העובדה שהם הבטיחו לי "חוזה לכל החיים" עד שהשערה תעלם לצמיתות, מה שבפועל לא קרה וכנראה לא יקרה לעולם.
לאחר ייאוש ואכזבה רבה מהמרפאה פניתי למנהלת וזו החתימה אותי על חוזה שבלהט הרגע נראה לי כדאי שבו היא מחזירה לי את חלק מהסכום ששילמתי בעבור טיפולי ה"לייזר" בידיים מהסיבה שלדעתה אחרי שראתה את כמות הטיפולים שעברתי באזור זה הגיעה למסקנה שלא אצליח לבצע את טיפולי הסרת השיער באזור הידיים ושאמשיך לבצע את הטיפול אך ורק באזור הבטן והחזה אך גם פה דבר לא הועיל והשיעור חזר לרמתו הרגילה,מרוב ייאוש פניתי לאחר 4 שנים בהם עברתי טיפולים במרפאת אמריקן לייזר ללא הצלחה למרפאות נוספות כגון: פרופורציה,נטאורפיל,"קייר",רונית רפאל וכל אחת מהחברות הציגה את עצמה באור החיובי ביותר והשמיצה את אמריקן לייזר שלטענתן עובדת במכשור שאינו מועיל והוא אינו לייזר כי אם אייפיאל מאחר והמכשיר הטוב ביותר הוא הלייצר שמושתת על יסוד הלייזר,כל הצעה שניתנה לי אינה עומדת בקנה אחד בסטנדרטים של השנייה והמחיר מופקע ומוגבל למספר טיפולים בלבד, מה היית מציע לי לעשות מאחר ואני כה מיואש מהעניין וכמו כן איזה מכשור כדאי ומועיל הלייזר,האינפרא אדום או האייפיאל?
אודה לעזרתך בתשובה ....
נדב בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה אפשר לקבל בבקשה?
נדב בן12/05/2010פירטתי פה כמעט את כל סיפור חיי ואפילו התייחסות אין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנדב בן טפירו
17/05/2010שלום נדב,
אני חשה בתיסכולך וצר לי על כך.
בפורום הזה לא ניתן לייעץ פרטנית לאף אחד,אךאני סבורה כי לאור תיאורך אתה צריך לייזר יותר מאשר IPL. אינפרא זה שם עממי ל-IPL. איני יודעת מה היו הסיבות לאי ההתקדמות שלך,והן יכולות להיות רבות ומגוונות.
ככלל, יש אחוז קטן באוכלוסיה אשר לא יגיב לטיפולי הפחתת השיער .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)