חוויה מטלטלת באמריקן לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויה מטלטלת באמריקן לייזר
    נדב בן טפירו
    08/05/2010

היי ד"ר,

כל חיי סבלתי משיעור יתר בכל אזורי הגוף במיוחד באזור:פלג גוף עליון- ידיים,כתפיים,בטן,חזה וגב, דבר שהפריע לי וממשיך להפריע לי לחיי היום-יום בביטחון העצמי ובתפקוד החברתי גם סביב חברים ובמיוחד עם בני המין השני-בנות.
    לאחר תהיות,שאלות,ספקות,היסוסים וחששות רבים התחלתי לעשות סקר שוק בשנת 2006 בהיותי בן 19 ולאחר בדיקות רבות החלטתי לבצע את טיפול הסרת השיער בחברת אמריקן לייזר במרפאת נתניה.
    עברתי למעלה מ-10 טיפולים באזור הבטן,החזה,כתפיים והידיים באמצעות מכשיר הבימקס והפורמקס לאורך 4 שנים וכל פעם מחדש רמת השיעור הייתה חוזרת לאחר תקופה של 3 חודשים ממועד הטיפול וחוזרת למצב של שיערה עבה ושחורה ובצפיפות גבוהה.
    אני בעל עור שחום עם שיערה עבה ושחורה בכל אזורי הגוף ומה שהלהיב אותי באמריקן לייזר היא העובדה שהם הבטיחו לי "חוזה לכל החיים" עד שהשערה תעלם לצמיתות, מה שבפועל לא קרה וכנראה לא יקרה לעולם.
    לאחר ייאוש ואכזבה רבה מהמרפאה פניתי למנהלת וזו החתימה אותי על חוזה שבלהט הרגע נראה לי כדאי שבו היא מחזירה לי את חלק מהסכום ששילמתי בעבור טיפולי ה"לייזר" בידיים מהסיבה שלדעתה אחרי שראתה את כמות הטיפולים שעברתי באזור זה הגיעה למסקנה שלא אצליח לבצע את טיפולי הסרת השיער באזור הידיים ושאמשיך לבצע את הטיפול אך ורק באזור הבטן והחזה אך גם פה דבר לא הועיל והשיעור חזר לרמתו הרגילה,מרוב ייאוש פניתי לאחר 4 שנים בהם עברתי טיפולים במרפאת אמריקן לייזר ללא הצלחה למרפאות נוספות כגון: פרופורציה,נטאורפיל,"קייר",רונית רפאל וכל אחת מהחברות הציגה את עצמה באור החיובי ביותר והשמיצה את אמריקן לייזר שלטענתן עובדת במכשור שאינו מועיל והוא אינו לייזר כי אם אייפיאל מאחר והמכשיר הטוב ביותר הוא הלייצר שמושתת על יסוד הלייזר,כל הצעה שניתנה לי אינה עומדת בקנה אחד בסטנדרטים של השנייה והמחיר מופקע ומוגבל למספר טיפולים בלבד, מה היית מציע לי לעשות מאחר ואני כה מיואש מהעניין וכמו כן איזה מכשור כדאי ומועיל הלייזר,האינפרא אדום או האייפיאל?

אודה לעזרתך בתשובה ....

נדב בן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה אפשר לקבל בבקשה?

נדב בן
    12/05/2010

פירטתי פה כמעט את כל סיפור חיי ואפילו התייחסות אין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנדב בן טפירו

17/05/2010

שלום נדב,
    אני חשה בתיסכולך וצר לי על כך.
    בפורום הזה לא ניתן לייעץ פרטנית לאף אחד,אךאני סבורה כי לאור תיאורך אתה צריך לייזר יותר מאשר IPL. אינפרא זה שם עממי ל-IPL. איני יודעת מה היו הסיבות לאי ההתקדמות שלך,והן יכולות להיות רבות ומגוונות.
    ככלל, יש אחוז קטן באוכלוסיה אשר לא יגיב לטיפולי הפחתת השיער .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו