ייעוץ ועליית מחירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ ועליית מחירים
    לילי
    11/05/2010

יש לי שני שאלות, א. אני הלכתי לייעוץ במרפאת care ויש לי התלבטות כיוון שלא רופא מבצע את הטיפול אלא זה רק בהשגחה רפואית בסניף, השאלה היא כמה זה קריטי. וכן חבילת הטיפולים היא של 12 בלבד ולא ללא הגבלה - 12 זה אמור להספיק (בSHR) אציין שיש לי גוון עור יחסית בהיר ושיער מאוד כהה ועבה. ב. לגבי הנושא של המחיר, נתקלתי בפורום באחת ההודעות משנת 2007 על הצעות מחיר בין 3,800 ל-5,700. ב-care ההצעה שנתנו לי היא קרוב לפי שתיים וכך גם בעוד מכונים ועברו מאז ההודעה הזו 4 שנים, כיצד זה יתכן, האם יש הצדקה לעליית המחירים הדרסטית הזו, זה מתסכל לשלם כפול - האם השירות למשל שאקבל היום, דומה לשל פעם, אלו הסברים יש לדבר הזה? בבקשה אודה לך על תשובה מפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ ועליית מחירים

הוספת תגובה

• היי ...

שרית
    12/05/2010

השאירי את המייל שלך ואפנה אותך למשהיא מאוד מקצועית ואמינה שעובדת עם S.H.R ובמחירים מעולים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי

לילי
    12/05/2010

קוראים לי לירז
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו