הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    רינה חד
    16/05/2010

שלום
    בקשר להסרת שיער - אני מסירה שיער בבית חולים אלישע באזור הפנים כלומר פאות סנטר ושפם.
    הסדרה היא 10 טיפולים ביום שני יהיה הטיפול ה 8 שלי עדיין לא כל כך מרוצה מהתוצאות ייתכן והשיער הפך להיות קצת יותר בהיר אך עדיין אחרי פחות מחודש זה צומח והם כאילו זה עובד אצלם שכל חודש וחצי עד חודשיים צריך לעשות את הטיפול לא משנה עניין הצמיחה . הבעיה שכל פעם מישהי אחרת מטפלת ולא יודעים איזה מקום לעשות למרות שאומרים וישנם מקומת שקרובים גם לסנטר וגם לפאות שהתחילה בהם צמיחה גרועה למרות שזה היה פלומתי וגם עוד דבר שהם מבקשים לגזור אבל זה לא עוזר כי אם אני לא מורידה בעזרת פינצטה זה לא נושר לבד .
    הבעיה הגדולה שיש לי חברה שעשתה אותו אזור אבל אצל רונית רפאל התוצאות מצויינות היא כבר יותא משנתיים לא רואה כלום .
    רציתי לדעת האם המצב שלי טבעי כי אני מעוניינת לעשות את כל הגוף ולא רוצה לבזבז סתם כסף אני מעוניינת לעשות את כל הגוף ידיים רגליים בית השחי וגם אזור הבטן כמה פחות או יותר זה יעלה לי והיכן זה הכי טוב כדי לראות תוצאות טובות .
    ועוד דבר שבאלישע אמרו לי שהטיפול לא נגמר ב10 טיפולים כאילו נשאר לי רק עוד 2 טיפולים ואני מתלבטת אם להמשיך אצלם או לבדוק מקום אחר מה את מציעה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לרינה חד

17/05/2010

שלום רינה,
    ראשית,אולי כדאי לך לבדוק את מצבך ההורמונלי,דרך בדיקות דם מרופא המשפחה ביום 2-4 למחזור.
    טיפולים נוספים כדאי לעשות במקום שאת מאמינה שאת בידיים טובות ומקצועיות.
    לגבי עלויות וכ"ו..את צריכה לבדוק.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו