צריך עזרה לגבי הסרת שיער...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה לגבי הסרת שיער...
    shlomi
    27/05/2010

היי אני בחור בן 28 ,אני לא בחור שעיר ...ז"א אין לי הרבה שיער בחזה או בבטן אבל אני מעוניין לגשת ולהסיר את השיער ,קראתי לא מזמן כתבה שסיפרה על מכשיר חדש שעובד בצורה שונה מהמכשירים שקיימים היום בשוק (לא לייזר ולא אינפא) ,והיה כתוב שהמכשיר החדש מסוגל להסיר את כל סוגי השיער ...גם שיער בהיר ופלומתי ,וכמו כן היה כתוב כי הטיפול אינו כואב בכלל וכי חצי שעה לאחר הטיפול כבר מותר לי לשבת בשמש ... אני חושב שמדובר במכשיר של חברת אפליסוניקס אם כי אני לא בטוח בזה... האם מישהו שמע על המכשיר הזה..? האם זה יכול להיות נכון ? טיפול להסרת שיער שאינו מכאיב?
    תודה רבה מראש
    שלומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משהו נוסף....

shlomi
    27/05/2010

אם אכן מדובר במכשיר של אפליסוניקס... האם יש מרפאות בארץ שעובדות איתו ?
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלומי

30/05/2010

שלום שלומי,
    לצערי, איני מכירה מכשיר שכזה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלומי

אורנה פלנסיה-
    01/06/2010

יכול להיות שמדובר במכשיר אפילציה בשיטת אולטראסאונד, במינוס בשיטה שהוא עובד זקיק זקיר בנםרד וזה לוקח הרבה זמן להפטר מהשיער. אך זו השיטה היחידה שהיא לצמיתות במידה וזה המכשיר כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר- השוואה

שרון
    31/05/2010

הי,
    אני יודעת שהכי יעיל זה טיפולי לייזר. עשיתי בעצמי וזה היה מצוין, לא כואב, לא מציק ונפתרים מהשיער לתמיד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לך על לייזר

קרן
    31/05/2010

חברים שלי היו קוראים לי תמיד בצחוק בבון.
    היו לי מלא שערות בגב, בכתפיים ובחזה. עד שלקחתי את עצמי בידיים, או יותר נכון בלייזר.. :)
    עשיתי הסרת שיער בלייזר בפרופורציה, אחלה מקום, צוות לעניין, היום אני כבר שנתיים וחצי אחרי ואני ממש מרוצה מהתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

כללית אסתטיקה
    01/06/2010

שלום,

להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך בנוגע להסרת שיער עם מינימום כאב, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.

כמו כן, במידה ואתה לקוח כללית, תוכל להנות מהנחות מיוחדות:
    כללית פלטינום – עד 70% הנחה
    כללית מושלם – עד 30% הנחה

לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו