הסרת שיער - ייעוץ לגבי המשך טיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - ייעוץ לגבי המשך טיפולים
    אנונימי
    31/05/2010

שלום,
    אני בן 18 וכבר שלוש שנים מסיר שיער בלייזר מהישבן, רגליים (עליונות), גב (תחתון), מפשעות, באמריקן לייזר.
    אני רואה תוצאות, אבל אני חושב שהם לא מספיק טובות ביחס לתקופת הזמן הכל כך ארוכה שבה אני מטופל.
    לכן רציתי לקבל ייעוץ - האם כדי להפסיק באופן זמני את הטיפולים באמריקן לייזר ולעבור לטפל בעסק אחר עם מכשירים אחרים?
    רק אציין שלפי מה שהבנתי ב-2 הטיפולים האחרונים שלי באמריקן לייזר, טופלתי במכשיר חדש - פורמקס 100 - הדור 3 בהסרת השיער, משהו כזה, כדי להמשיך איתו? או ללכת למקום אחר כדי "לתקוף" את השיערות ממכשיר אחר שאתם ממליצים?
    כי בכל זאת, אחרי 3 שנים חשבתי שאני אגמור עם הסרת השיער.

אשמח לתשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימי

31/05/2010

שלום לך,
    גורמים שונים משפיעים על הצלחת טיפולי הפחתת השיער : נתונים אישיים-מין,צבע שיער,עור,גיל וכ"ו..מכשור,ומיומנות מטפל. בגילך הגוף עוד מוסיף שיער ולכן יתכן ועקב כך ההתקדמות שלך לא מספקת. תתיעץ עם המטפלים שלך,לגבי האופציה המייטבית לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו מן תשובה חלקית זו

אבי
    23/08/2010

באמריקן לייזר המיכשור הוא כנראה לא לייזר, תבדוק את זה. יכול להיות שזה אינפרא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו