טכניקות להסרת שיר בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכניקות להסרת שיר בלייזר
    שירלי
    19/06/2010

שלום,

מאחר ואני מתעניינת לאחרונה בהסרת שיער בלייזר הבנתי כי קיימות 2 טכניקות: SHR ולייצ'ר
    אשמח לדעת מה ההבדל בינהם ומה מומלץ יותר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טכניקות להסרת שיר בלייזר

הוספת תגובה

• על מכשיר הלייטשר

קרן
    20/06/2010

לי יש היכרות עם מכשיר הלייטשר. אני עושה כרגע בפרופורציה. (טיפול 6).
    מסקר שעשיתי עוד קודם, הבנתי שזה המכשיר הטוב ביותר להסרת שיער בלייזר. בעיקר אם את בהירה עם שיער יחסית כהה (כמוני).
    בכל אופן, התוצאות עד עכשיו די טובות. וזה מה שחשוב מבחינתי.
    אני יודעת שרמת האנרגיה של מכשיר הלייטשר היא הגבוהה ביותר, והוא עובד על רוחב פולס צר. מה שאומר הרופאה יכולה לעבוד על על אזור הטיפול באופן ממוקד יותר.
    דרך אגב, רק רופאה עושה את הטיפולים בפרופורציה ולא מישהו אחר. זה מה שנתן לי ביטחון שאני בידיים טובות.
    SO FAR SO GOOD
    ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין.....

קרן
    21/06/2010

מעניין שבהפרש קטן של שתי תגובות רויטל עברה מ- 6 ל- 12 טיפולים. קצת עקביות בין שתי התגובות אולי (אבל רק אולי) הייתה הופכת את התגובה לקצת יתר אמינה.

כנראה שבפרופורציה קורים ניסים.....

וממש לא עולה מזה ריח של פרסום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפו בהודעה למטה של "רויטל"

קרן
    21/06/2010

"כנסו לפרופורציה..."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שקוף שאתם מושתלים!!!

שירה
    22/06/2010

חבל מאוד שביגלל אנשים צרי עיין ולא אמינים כמוכם...הפורום מאבד מערכו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

כללית אסתטיקה
    29/06/2010

שלום שירלי,

להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך בנוגע לטכניקות להסרת שיער, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
    כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
    כללית פלטינום – עד 70% הנחה
    כללית מושלם – עד 30% הנחה

לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו