הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    דנה
    12/07/2010

אני נוסעת לחו"ל למשך כחודשיים, עוד חודש ורציתי להתחיל בטיפול להסרת שיער על מנת לחסוך לי טרחה בטיול. אני בעלת שיער קהה ועבה ועור לבן. רציתי לשאול עד כמה הטיפולים יעילים בפעם הראשונה. תודה דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• התאמת הטיפול

המדריך
    13/07/2010

סוג ומשך הטיפול נקבע אl ורק ע"י רופא ובאופן אישי עבור כל מטופל. יעילות הטיפול תלויה במספר גורמים כגון סוג הטיפול, סוג המכשיר, והעוצמה של גלי האור. כאמור אלה נקבעים רק בפגישת אבחון אישית עם רופא.

לכל אדם נתונים שונים המשפיעים על קביעת הטיפול המתאים. הנתונים הינם צבע העור, גוון וסוג השערות באזור המיועד לטיפול הסרת שיער.

ללא בדיקת אבחון עם רופא לא ניתן לקבוע מה משך הטיפול במקרה הספציפי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שיטת SHR יעילה למקרה שלך

אביבית
    14/07/2010

שלום לך
    גם לי היה שיער קשה וחששתי לתוצאות,אני רוצה להמליץ לך מנסיון להסיר שיער ב SHR
    חשוב שהקוסמטיקאית שתבחרי תעשה זאת באמינות ובמיקצועיות ללא חיסכון בזמן
    ובטוח שתראי תוצאות וגם ללא כאבים.
    לקוסמטיקאית שלי אין תחליף היא עובדת ביסודיות ובמיקצועיות והתוצאות מדברות בשטח
    רוב הלקוחות שלה באים אליה מפה לאוזן וזה סימן להצלחה שלה ושל הטיפולים שהיא מעניקה ללקחותיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית מי הקוסמטיקאית שלך מאיפה היא

ציפי
    22/07/2010

אביבית. אשמח לדעת מאיפה הקוסמטיקאית ולקבל פרטים. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוסמטיקאית שווה מאוד

שירה
    23/07/2010

היא עובדת בתא

קוראים לה ליאורה טל - 0522510892

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו