הסרת שיער-מספר טיפולים או לכל החיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער-מספר טיפולים או לכל החיים
    טל
    03/08/2010

שלום
    אני מתלבטת בין מספר מכונים. חלקם מציעים מספר טיפולים מוגבל וחלקם מבטיחים להיות זמינים "לכל החיים". שמעתי גם טענה היא הגוף לא מגיב ליותר מ-12 טיפולי לייזר.
    אני מעוניינת לבצע את הטיפולים במפשעה ובידיים, ונאמר לי גם שאחרי הריון השיער עלול לחזור...
    שאלתי היא האם אכן כדאי-מסיבה זו- לסגור עם המכון שמבטיח טיופלים לכל אורך החיים (אך עד 80 אחוז הסרה) או שאין בכך טעם כי הגוף מגיב למספר מוגבל של טיפולים? ומה באמת קורה לאחר הריון?
    אודה מאוד לעזרתכם על מנת שאדע באיזה מכון לבחור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לטל

ליהיא
    04/08/2010

טל, תגידי, מה הרעיון בהסרת שיער בלייזר ? הרי זה להיפטר מההתעסקות שבהסרת השיער, נכון..?
    אז מה זה שווה, אם בעצם אמרו לך לעשות "כל החיים" טיפולי לייזר? בשביל זה לשלם כל כך הרבה כסף ...?! כבר עדיף לגלח את הרגליים או לעשות שעווה וכו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסיכמה איתך לגמרי

ליהיא
    04/08/2010

זו הסיבה שסגרתי עם פרופורציה, הם די בטוחים בעצמם ש12 טיפולים יספיקו.
    קיבלתי מהם המלצות טובות. אני צופה לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    07/08/2010

בדכ באזורים שצינת סידרת טיפולים בין 10 ל12 טיפוליים תתן אפקט מקסימלי מומלץ לבדוק את מקצועיות המכשור והמטפלים ולא רק את מספר הטיפוליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה!

רוית
    10/08/2010

איך אדע לבחון את מקצועיות המכון?
    איך אדע אילו מכונות נחשבות להכי "טובות" בשוק, או לחלופין הכי מתאימות?
    האם יש אכן צורך ממשי שרופאה תבצע את הטיפול, או שמספיק "רק" טכנאית לייזר? האם יש חשיבות האם הרופא המפקח הוא רופא עור או רופא פלסטי?
    שוב, המון תודה !
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו