הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    רינה חד
    09/08/2010

שלום לך

אני בת 32 אני מסירה שיער מאזור הפנים סיימתי את הטיפול ה 9 מתוך 10 ישנה השתפרות טובה אני צריכה עוד טיפולים , אני מטופלת במכשיר בשם אלכסנדרית בבית חולים אלישע .
    רציתי לשאול בקשר לאזורים אחרים , רגליים כולל מפשעות , ידיים , בית שחי , קו טבור בטן .. נתנו לי הצעה מבחינת מחיר משהו קרוב ל 10000 ש"ח .
    השאלה שלי האם כדאי לעשות במכשיר זה או לעשות דרך הפלאש אצל קוסמטיקיאית טובה מי יותר טוב .
    לגבי העור שלי בהיר מאד עם שיער שחור עבה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• השוואת מחירים

נורית
    10/08/2010

שלום לך , ראשית אם את מתכוונת למכשיר הבייתי , לא הייתי ממליצה לך על כל הגוף , זה יקח לך המון זמן.
    מבחינת המרפאות כמעט עושות אותו דבר , ההבדל הוא ביחס ובמחיר
    לפעמים ההבדל במחיר יכול להגיע ליותר מה 40 אחוז.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

רינה חד
    10/08/2010

לא לא התכוונתי למכשיר הביתי אבל התכוונתי לזה האם להמשיך באלישע במכשירי לייזר גם לכל הגוף או ללכת לנסות מכשירי פלאש במכוני קוסמטיקה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו