שלוםם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוםם
    שאלה
    11/08/2010

רציתי לדעת אם ניתן לשלם על טיפול אחד כל פעם שהולכים לטיפול במקום לשלם על כמה מראש ומהם המחירים בשוק לרגליים ומפשעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוםם

הוספת תגובה

• שאלה

16/08/2010

שלום לך,איני יודעת כדאי לצלצל ולברר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי עכשיו עבודת מחקר...

אני
    17/08/2010

בדקתי באיזה 5 מכונים לגבי מחירים וכל מה שנראה לי שהייתי צריכה לברר.
    בכללית אסטטיקה לא הסכימו למכור לי פחות מ-8 טיפולים, שם הייתי חייבת לשלם עבור "חבילה". בשאר המקומות אפשר לשלם פר טיפול אבל זה יוצא הרבה יותר יקר מאשר חבילה (ממה שאני רואה מסביב-אנשים לא משתמשים ב*הרבה* פחות טיפולים ממה שהם קונים, גם אם הם משתמשים ב-5 טיפולים, זה יוצא יותר זול לקנות 8 מאשר 5 בנפרד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ריקי מ-care
    26/08/2010

תלוי את מי שואלים... בפורום זה אני נמנעת מלהכניס המלצות על CARE בהיותי מנכ"לית - אבל הפעם אחרוג מעט: אצלינו (אבל גם במכונים אחרים) יש אפשרות לשלם על טיפול בודד, וכן חבילות בכמויות שונות: 3,6,8,10 טיפולים וכו'.

מכון שלא מוכן בכלל לאפשר תשלום פר טיפול, אולי פוחד שהלקוחות יברחו ממנו. נא להיזהר ממקומות כאלה!
    בשולי הדברים אציין כי המחיר לטיפול בודד תמיד יהיה יקר יותר ביחס למחיר טיפול בתוך חבילה. ככל שהחבילה גדולה יותר, ההנחות גדולות יותר כמקובל ברוב ענפי המשק. בכלל, מחירי הסרת שיער בלייזר לא כה גבוהים, והם ברי השוואה למחירי טיפול הסרת שיער בשעווה אצל קוסמטיקאית- רק שבלייזר יש תוצאות עמידות לאורך שנים, מה שאין בשעווה.
    בברכה,

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו