הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    רונה
    12/08/2010

שלום ..

יש לי בעיה :((
    אני בת 22 ויש לי שיער על הפנים,לפני שנתיים עשיתי טיפול בלייזר אבל זה לא עזר אפשר לאמר שזה עשה את המצב עוד יותר גרוע - כי הרופאה הייתה צריכה לגלח לפני הטיפול ועכשיו אני תקועה בין לבין אני מסירה בשעווה או בפינצטה - וזה כואב לי ואני לא יודעת מה לעשות
    אני בחורה שנראית טוב ועצם המחשבה שאני צריכה כל ליום להסתכל טוב טוב במראה לפני שאני יוצאת מהבית הורגת אותי.
    אז רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בעניין הזה?? איך ניתן לטפל בזה ??
    נ.ב. - עשיתי בדיקת הורמונים והרופא אמר לי שהכל תקין !!
    אני בהירה - השיער שצומח לי הוא שחור כהה ! אבל יש לי גם שיער בהיר בלונדיני על הפנים :(
    מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם
    תודה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• רונה

16/08/2010

שלום רונה,
    לא ברור על כמה שיער מדובר? אם אין רבות מאד, אפילציה - מחט חשמלית ,זה הפיתרון עבורך.
    בפלומה בלונדינית לא כדאי לגעת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למכון

אלה
    16/08/2010

אני מתעניינת עכשיו בהסרת שיער ע"י אפילציה, יש לך המלצות באיזור הדרום/מרכז על מכונים/קוסמטיקאיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו