המלצה לקוסמטיקאית באיזור ת"א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לקוסמטיקאית באיזור ת"א
    M
    18/08/2010

שלום, גם מהפורום וגם מבדיקה נוספת שערכתי המליצו לי על מחט חשמלית - אפילצייה לשיערות הורמונליות באיזור הפנים\ צוואר\ החזה. (גם אני אגב בהירת שיער אך באיזורים אלו ישנו מס' מועט של שיערות שחורות - קוצים כאלה שצומחים) עד כה הסרתי עם חוט אבל דומני כי הדבר גורם להחמרה הרשתות הגדולות לא מתעסקות עם הטיפול הנ"ל ולפיכך עלי למצוא קוסמטיקאית - מישהי באיזור ת"א, נקייה, הוגנת, מחירים סבירים .
    ממש אשמח אם מישהי \ מישהו יוכל להמליץ לי על קוסמטיקאית שטיפלה בו והיו תוצאות מוכחות לנושא.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה על אפילטורית בת"א

שירלי
    19/08/2010

שלום לך
    אשמח לעזור לך באפילטורית " מקצועית שמתעסקת בתחום 15 שנים עם תוצאות רבות"
    השאירי לי את המייל שלך ואתן לך פרטים
    יום טוב
    שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לאפילטורית בת"א

שירלי
    23/08/2010

היי
    אפילטורית מעולה עם הרבה שנות ניסיון והצלחות!!!
    את יכולה למסור ששירלי המליצה 0543190464
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילטורית מתל אביב 20 שנה

אירית
    21/08/2010

אשמח להציע לך את שירותי.זו השיטה הטובה ביותר לטיפול בשיער מיותר בפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני מצליחה לראות את המייל שלכן

M
    23/08/2010

תצטרכו לסלוח לי אבל פשוט אינני מצליחה להגיע לפרטים שלכן, אינני מכירה את האתר היטב
    באם תוכלו לציין בהודעה את המייל שלכן או טלפון אשמח ליצור קשר בהקדם. תודה רבה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו