הסרת שיער בלייזר מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר מהפנים
    עמית
    27/08/2010

שלום.
    יש לי עור בהיר נורא, ושיערות שחורות על הפנים (בכל הגוף. אני ברונטית טבעית). בעיקר באיזור הסנטר (גם עקב מריטה בפינצטה במשך שנים. סוג של אובססיה).
    השיער שלי ממלא את כל פאות הלחיים , הסנטר, השפם. ממש כמו גבר.
    הייתי במעקב עקב חשד לפוליציסטיות אך אחרי 2 בדיקות דם אנדוקרניות שיצאו תקינות לחלוטין (טסטסטרון היה מעט גבוה, אבל עדיין בטווח של הנורמה), נשלל הסבר הורמונלי לתופעה.

קוסמטיקאית שלי המליצה לי ללכת לטיפול בלייזר, כי העור בהיר והשיער שחור.
    היא אומרת שזה ממש יעזור לי.
    אבל שמעתי כמה גרסאות על כך שטיפול בלייזר בפנים לא הכי יעיל.

מה לעשות?

עמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר מהפנים

הוספת תגובה

• לייזר בפנים לא עובד ורק גורם נזק

אורנית
    30/08/2010

עמית
    כאשר מורידים שיער בפינצטה באיזור הסנטר והפיאות זה גורם להתפשטות גדילת השיער במקומות האלו אלו איזורים הורמונליים , לייזר רק יחמיר את המצב , מה שפותר את הבעייה זה טיפול אפילציה במחט חשמלית , כואב אבל אחרי כמה טיפולים השיער מפסיק לצמוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית

30/08/2010

שלום עמית,
    לא ניתן לייעץ פרטנית בפורום,אך כדאי לך לשקול בכ"ז,שימוש בגלולות מהסוג שיירסן עוד את רמות ההורמונים הגבריים אפילו אם הם בתוך הנורמה ,אך קרוב לגבול העליון,זה ייאט את הוצאת השיער החדש.
    כ"כ, נהוג לומר שלייזר מיועד למי שיש שיער מרובה/ מפושט על הפנים, ואפילציה לשיערות פזורות,ועל פי תאורך, כבר כעת יש כמות נכבדה.

ועל אף כל זאת,איני יכולה להמליץ לך דבר,פרט לזה שכדאי לך להתייעץ עם רופא/ה שמנוסה בהפחתת שיער בלייזר/אור הבזקי,שייבחן את המצב וייעצץ על סמך זאת מה הכי כדאי לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עמית

ריקי מ-care
    15/09/2010

הטיפול בלייזר בפנים יכול להצליח רק אם למטופלת יש סבלנות. על פניו את אכן מתאימה לטיפול, אבל זה תמיד כרוך כאמור במס' רב של טיפולים.
    את יכולה בהתחלה לרכוש מס' קטן של טיפולים ולראות בעצמך את ההשפעה. אם יהיה טוב - תמשיכי. נזק לא ייגרם

בברכה,

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו