שיער מיותר בגוף ובפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מיותר בגוף ובפנים
    מון
    19/11/2007

שלום ד"ר
    אני בת 21, יש לי שיער מיותר בכל חלקי הגוף, בגב, בחזה, בבטן : חלקים אלה הן בדרך כלל דלות שיער, ובגלל שאני רואה אצל בנות אחרות שאין עליהן כמות של שיער כמו שיש לי, אני תמידד מוצאת את עצמי בחרדה לגבי העניין !! מה אפשר לעשותת ???
    יש לי גם שיער מיותר בפנים, אומנם הוא לא כהה ובולט אבל באזורים מסוימים בפנים הוא מאוד מפריע לי וגורם לאי נוחות וביטחון עצמי נמוך, שמעתי פעם מבנות, שיש תרופות שאפשר לקחת אותם על מנת להקטין את כמות השיער המיותר, תרופה זו הינה מיועדת "נראה לי" להסדרת הורמונים, האם כדאי לקחת תרופות אלו והאם יש להן תופעות לוואי, שמעתי שהן משפיעות לרעה על סיכויי הריון בעתיד ?? מה אפשר לעשות ? ולמי לפנות בקשר לעניין לרופא משפחה !! לרופאת נשים !! אוו מי ??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מיותר בגוף ובפנים

הוספת תגובה

• למון

22/11/2007

שלום מון
    קודם כל פני לרופאת המשפחה שלך,היא תתן לך סדרה של בדיקות דם,אותן יש לבצע בימים הראשונים של המחזור החודשי שלך(ביום 2-4 לדימום) אחרי קבלת התשובות של מצבך ההורמונלי(רמות ההורמונים הזכריים בדם) אם יש חריגה היא תפנה אותך להמשך ברור אצל גניקולוג(רופא נשים).הוא/היא יבצעו לך אולטראסאונד ווגינלי ויבדוק אם יש ציסטות בשחלות.
    לאור הממצאים תוכלו להחליט על ההמשך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו