אדמומיות חזקה ב-SHR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות חזקה ב-SHR
    תלמה
    17/09/2010

שלום רב,
    לפני כחודש השתכנעתי בטיפול בהסרת שיער עם שיטת SHR באחד המכונים המורשים לכך. לפני כשבועיים עשיתי ניסיון בחלק ברגל הימנית שלי והחלטתי לאחר שבועיים להתחיל בטיפול מלא. באותו ערב לאחר טיפול המלא בשני הרגליים היה אדמומיות חזקה ונפיחות רק באותו חלק הניסיוני שעשיתי מלפני שבועיים. נאמר לי ע"י רופא עור שהדבר כוויה ואושש את החשש שלי לדבר ( תמונה שבמצ"ב הוא לאחר יומיים עם משחות).
    אני לא יודעת אם אמשיך בטיפול השני מחשש שכל החלקים ברגליים יהיו במצב של חלק זה של הרגל.
    האם הטכנולוגיה זאת גורמת לכוויות?
    האם הדבר קרה בגלל תקופה קצרה (שבועיים) מטיפול הניסיוני בחלק קטן של הרגל לטיפול הגדול בשתי הרגליים?
    אשמח לקבל את תשובותיכם והתייחסותכם לנושא (מצ"ב תמונה של חלק מהרגל שעבר טיפול ניסיוני ולאחר שבועיים טיפול ראשוני).
    תלמה פ 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות חזקה ב-SHR

הוספת תגובה

• ה SHR לא גורם לכוויה

שלומי
    19/09/2010

אני טופלתי ב SHR בכל הגוף במכשיר סופרנו XL וזה לא עושה כוויה חד משמעית, אולי תופיע אדמומית קלה או מעט נפיחות באזור כמה שעות אחרי הטיפול אבל היא נעלמת לגמרי ואם זה לא נעלם כעבור יום קרוב לוודאי שמדובר בכוויה ולא הייתי מתקרב לא למטפלת שעשתה לך את זה ולא למכשיר שהשתמשה בו.
    SHR וגם IPL הן שיטות מצוינות ובטוחות אך כמובן שיש חשיבות למטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו