גילוח לאחר טיפול הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוח לאחר טיפול הסרת שיער
    יוסי
    07/10/2010

שלום,
    לפני תקופה החלטתי לעשות טיפול להסרת שיער בגל הפלג גוף עליון בעקבות שעירות ייתר במיוחד יחסית לגילי הצעיר. עברתי כבר 4 טיפולים לגב וכתפיים אחוריות ו5 טיפולים לחזה בטן וכתפיים מקדימה, כמו כן חמישה טיפולים לצאוור. העניין הוא שרואים שיש בהחלט דילול שיערות על החזה והבטן, יש דילול אבל השיער שצומח צומח די ארוך בכל זאת וזה נראה מוזר שיש מקומות שצומח ויש שלא. בגב ובכתפיים לעומת זאת הצמיחה עדיין יחסית אחידה וזה די מציק לי. בגלל שאני לא יכול להסתובב עם צאוור מוזר אני מגלח אותו כמה ימים אחרי טיפול והאמת זה נראה כאילו בזמן אני מגלח אני מוציא את השיער המת והתוצאה נראית יותר טובה, במיוחד כשציפיתי שהצאוור שזה מקום די שזוף והשיער בו צומח מאוד חזק. חשבתי אולי כדאי לי גם לגלח כמה ימים את הגב והכתפיים לאחר טיפול אולי זה ימהיר את התהליך? ובכלל האם אפש לגלח כמה ימים אחרי טיפול וכל כמה זמן? והאם זה בסדר שאחרי 4 טיפולים הצמיחה עדיין די חזקה בגב ובכתפיים במיוחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמו כן השיער שלי כהה ואני לא שזוף

יוסי
    07/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו