הסרת שיער לילדה בת 7.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לילדה בת 7.5
    גילגיל
    11/10/2010

ביתי בת 7.5 ומאד מוטרדת משיעור היתר שלה (הילדים לועגים..) התפרסמה כתבה על כך שניתן להסיר השיער כבר מגיל 6 בשיטה בטוחה הנקראת 4MP.
    האם זה נכון? האם לא אסכן אותה בטיפול כזה?
    אשמח לתשובתכם הכנה.
    אגב היא נבדקה ע"י אנדוקרינולוג והבעיה אינה הורמונלית אלא גנטית בלבד (לא שחשבתי אחרת בהתיחס לעובדה שהיא הבת שלי.. (-: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לילדה בת 7.5

הוספת תגובה

• הסרת שיער לילדה בת 7.5 - תגובה

11/10/2010

שלום גילגיל,
    אין לי ניסיון עם המכשיר הנ"ל אך בכ"ז,נראה לי מוקדם מדי, להתחיל טיפול שכזה.
    (לא ציינת את מיקום השיעור..)
    עדיף לחזק את הילדה, אישיותה ובטחונה העצמי, באופן כללי.
    יש לשקול פעולה,לדעתי, אך ורק אם יש השלכות פסיכולוגיות משמעותיות,המנעות הסתגרות חברתית וכ"ו...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

גילגיל
    11/10/2010

השיעור בגדול הוא על הגוף, הרבה וכהה על זרועות ורגליים (עור בהיר מאד), קצת על הגב (פחות רלוונטי ליוםיום בגיל הזה). הפנים נקיים.
    היא בהחלט מתקשה חברתית ולכן בכלל אני מוכנה לשקול טיפול בגיל כ"כ צעיר. אגב היא מוטרדת כבר מגיל גן, שאפילו שם מסתבר הילדים העירו לה על הידיים.. אכן אנחנו מגדלים דור בעייתי משהו..
    אשמח לדעת אם מישהו מכיר את המכונה הזאת והשיטה, מכל מה שאני קוראת נשמע שזה בטוח, לא מכאיב, ויעיל.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו